2777
2789
عنوان

چادرپوشیدن بخاطرمادرشوهر

465 بازدید | 66 پست

سلام من به احترام مادرشوهرم ازاول ازدواج چادرسرکردم البته فقط جاهاییکه اوناهستن بقیه مواردحجاب دارم ومانتوهای پوشیده دارم.امشب خواهرشوهرم بدجوربه من بی محلی کردفرداهمگی مجلس ولیمه عموی شوهردعوتیم.بنظرتون باچادربرم مثل همیشه یاباکت وسارافون شیک سوزندوزی واصلانم محلشون نکنم که لجشون دربیاد

البته مادرشوهرم زن محترمیه وبسیاربه چادرمعتقده ولی خانواده پدری همسرم عمه وعموهاکمترحجاب رعایت میکنن 

نمیدونم فرداچطوری حال خاهرشوهربگیرم؟راهنماییم کنین

اگه چادر میذاری به خاطر خودت بذار

اگرم نمیخوای بذاری باز بخاطر خودت

سر لج و لجبازی با کسی لباس نپوش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر طور خودت دوست داری به حرف هیچکس نکن 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

راضی از این شرایط؟ خانواده نامزد منم اینجورین من گفتم اصلا چادر نمیپوشم گفتن کلا جلوی ما رعایت کنو بهتر بپوش راضی تو؟ مشکلی نداری؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

هرچی دوسداری خودت ن بخاطر مادرشوهر ن خواهر شوهر پوششت رو تغییر نده

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

تاالان بحرفشون کردم ولی فکرمیکنم اگرنپوشم حالشون گرفته میشه

خوب بالاخره هر خونه ای حریمی داره که باید رعایت بشه

اگه پوشیدن و نپوشیدنش واقعا فرقی نداره برات بنظرم بپوش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا