2777
2789
چقد شما باشعوری حرفات هم یاد یکی از دوستان مادرم افتادموقتی من بچه بودم یادمه تو خیابون دستبند خیلی ...

مرسی عزیزم😘😘.

واقعیت همینه  ما انسان ها ناشکریم خدا هم میبره ازمون مثلا یکی بچش تصادف میکنه مریض میشه یا خدایی ناکرده میمیره میگن کاش هیچی نداشت بچش سالم بود خب یکیم ضرر مالی میکنه میگن کاش نمیشد کاش ال میشد کاش بل میشد خب خدا ب کدوم  حرف ما باشه اخه .

سالها پیش پسر دایی ۲۳ ساله مادرم فوت شد پسر گاو داری داشت همه گفتن کاش کل گاو‌های گاوداریش میمردن خودش سالم میموند جالبش اینه ۱ سال قبل مرگ خودش ی گاوشو برق گرفت مرد همه اخ و اوخ میکرد ک چرا شد بیچاره شانس نداره بچه یتیمع  ضرر خورد .

نمیشه دنیا راکت باشه که باید حرکت کنه و مسیر هم پر دیچ خم و دست انداز وگرنه انسان خوابش میبره تو‌زندگی غافل میشه 

مرسی عزیزم😘😘.واقعیت همینه ما انسان ها ناشکریم خدا هم میبره ازمون مثلا یکی بچش تصادف میکنه مریض می ...

آره درسته همش بخاطر عجول بودن و صبور نبودن ما آدم هاست و اینکه به خدا اعتماد کامل نداریم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

30تومن کجا بود نزدیک 40تومن قیماشه 😭😭😭😭😭😭😭😭

حالا اشکال نداره ـضرر ب جونت نخوره. قضا بلا بوده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

اسی هزار تا بسم الله الرحمن الرحیم نذر کن پاشو همین طور که میخونی بگرد

من خیلی چیزارو این جوری پیدا کردم. یه بار دو هفته بودم دنبال سیم کارتم میگشتم پیدا نمیشد. نذر کردم و چن تایی خونده بودم، همین جوری پا شدم رفتم تو اتاق، کیف لوازم آرایشیمو باز کردم، یه جیب کوچیک مخفی داره اونو باز کردم، سیم کارت اونجا بود. الانم بعد از گذشت چند سال تو شوکم. چطور ممکنه. همین جوری بدون قصد قبلی رفتم اونجارو گشتم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را