2777
2789

من از ۱۶ سالگی تنبلی تخمدان دارم 

خیلی شدید نبود هر ۴۰ روز یه بار پریود میشدم علائم وحشتناکی ام نداشتم یکی دوبار دیر پریود شدم 

بعد از ۱۰ ۱۲ سال خواستم اقدام کنم 

فهمیده بودم این اواخر اوضاعم داغون شدم چون اصلا مراعات نمیکردم کلی شیرینی میخوردم تحرک نداشتم استرس کاری کلی داشتم که ۶ ماه پریود نشدم رفتم دکتر اقدامو شروع کردم

الان خیلی نگرانم که اگه نشه چی اگه مشکل جدی باشه چی 

شوهرمم از داده اوکیه همه چی

حالا میخوام بدونم شما که تنبلی تخمدان داشتید برای بارداری چه کارایی کردید؟؟؟؟

با اجازه اسی

لطفا منو گزارش بزنید بلاک بشم

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله یه دختر ۳ ساله دارم من با قرص فقط پریود میشدم یسری قرص بود جلوگیری نبود اسمش و یادم نیست هرماه میخریدم میخردم اگه نمیخوردم پریود نمیشدم 

الان بعد سه سال ک هورمونای بعد زایمانم رفته دوباره برگشته انشالله برا دومیم هم خدا خودش میده

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
من یه تبلی بودم ۵ ۶ ماه پرویود نمیشدم دخترم ۱سالو نیمشه

آخی عزیزم 

خیلی امیدوار میشم اینجوری میشنوم

چه کارایی کردید برای بارداری؟ بعد چند ماه اقدام باردار شدید؟

خدایی نکرده سقط که نداشتید چون میگن اونایی که تنبلی دارن احتمال سقط زیاده

با اجازه اسیلطفا منو گزارش بزنید بلاک بشم

سلام قصد تعلیق دارید؟

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
آخی عزیزم خیلی امیدوار میشم اینجوری میشنومچه کارایی کردید برای بارداری؟ بعد چند ماه اقدام باردار شدی ...

۳سال طول کشید بار دار بشم دوبار. ای یو ای کردم قبل ای یو ای دومیم که منجر به بارداریم‌ شد ۲بار بادکش درمانی رفتم که ۳ماه پشت سر هم ۲۸ روزه پریود شدم

مممممم