2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما دوست نداشتی بچه داشته باشی یا شوهرت؟پس تعهد چیشد؟

نه مشکل ژنتیک داشتیم 

دیگه بعد ۵ سال رفتیم مرکز ژنتیک و تکرار آزمایش و فرستادن آزمایش به آلمان و خواست خدا 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
من به جد مطمئنم که دوستم ندارهرنجیدمشکستمخورد شدموخورد شدمو خورد شدماما خورده هامو جمع کردمو. یاد گر ...

اما به نظر من احساسات وقتی صدمه میزنن که خرج ادم اشتباهی بشن 

اگه احساساسی وجود نداشته باشه عشقی هم وجود نداره پس یک مادر چطور عاشق فرزندش بشه یا برعکس 

عمه ادنا هستم اوقات فراغت میام اینجا... 

از وقتی فهمیدم منو دوست نداره خیلی راحت و خوشحال دارم زندگی مو میکنم.ظاهرا اصلا برای خوشحال بودن نی ...

من شوهرم خیلی خیلی دوستم داره اینو همه می دونن! اما نه خوشبختم و نه شاد. از روز اول دوستش نداشتم فقط به‌خاطر خوبی‌های وجودش قبولش کردم و اینکه می ترسیدم اگر که ردش کنم دیگه تا آخر عمرم تنها بمونم. اما بعد از ازدواج با این آدم آنقدر از رفتارها و حرفهای احمقانه و بی فکری و نفهمی و بی انظباتی و ... هزاران نکته باریکتر از مو که به دلیل عدم تربیت صحیح خانوادگی داشت از دستش عصبی و مریض شدم پیرم کرد تموم موهای سرم سفید شد از دستش!! از یه دختر شاد و خوش لباس و به روز تبدیل شدم به یه زن افسرده عصبی بیمار!! ازدواج من اشتباه بود هرگز عشق به تنهایی کافی نیست.از روزی که با این آدم رفتم زیر یه سقف هر روز جنگ و دعوا و اعصاب خوردی داشتیم آخرم از عوض شدن و خرفهم شدنش ناامید شدم هیج کاری به کارش ندارم کلامی باهاش حرف نمی زنم حتی جای خوایم را هم جدا کردم و ماههاست حتی توی چشمام نگاه نمی کنم.خسته و بیزارم کرده از زندگی

عزیطم چند ساله هستن؟ حرف میزنن؟ میشه لطفا بگی چکارا می کنن که عادی نیست؟؟؟

پسرش۲۸سالشه ودخترش۳۴سالشه حرف نمیزنن کنترل ادرار ندارن نمیتونن کاراشون خودشون انجام بدن ولی فوق العاده مهربونن دختره یکم حرف میزنه فقط در حد ۲یا۳کلمه ولی پسره اصلا 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

اگه چهار ساعتم براش حرف بزنم نگاهم می‌کنه و گوش میده نمی گه بس کن 🥹🫰

خدا کنه تا آخر عمرم اینجوری باشه 🥹🥹❤️

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰