2777
2789
عنوان

خانوادگی داریم زجر میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3493 بازدید | 134 پست

درمانش 

پماد پرمترین هست 

همه ی اعضای خانواده غروب یا شب استفاده کنن

از گردن به پایین 

و بعد از ۱۲ ساعت حمام کنن که میشه صبح روز بعد 

این کارو هفته ی بعدشم انجام بدن 

ینی کلا دو مرتبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و اینکه ممکنه پماد باعث خارش و قرمزی پوست بشه و علایم اول تشدید بشه اما در نهایت باعث بهبودی میشه 

و خارش گال ممکنه  تا مدتی بمونه حتی با اینکه درمان بشه پس نگران نباشید و از سیتریزین یا هیدروکسی زین شب ها (شبی یک عدد ) استفاده کنید که تسکین بده 

اره ی همچین حسی داریمامشب اولین شبی بود ک استفاده کردیم و دوساعت رو پوستمون بود و شستیم چقد باید است ...

اسی الان رفتم سرچ کردم. به نظرم راهکار این دو نفر رو که اسکرین گرفتم برات، امتحان کن.

انشالله خیلی زود نتیجه بگیری.

دعا میکنم همتون زود خوب بشید، خیلی سخته.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃