2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم ۷۷ صفحه رفته جلو 

ولی اون موقع فهمیدم دوستم داره که وقتی بیمار شدم تو یه هفته ۳ کیلو کم کرد

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

میدونم ۷۷ صفحه رفته جلو ولی اون موقع فهمیدم دوستم داره که وقتی بیمار شدم تو یه هفته ۳ کیلو کم کرد

آخی 

چرا

اگه دوست داشتی بگو 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
آخی چرااگه دوست داشتی بگو

یه بیماری خیلی بد گرفته بودم طوری که زنده موندنم لطف خدا بود وقتی فهمید از غصه سه کیلو کم کرد این در حالی بود که به من همش امید می داد و در کنارم بود 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

شوهرم من دو روز نباشم استرس میگیره همش چسبیده گاهی خسته میشم از دستش و وابستگیش .حالا یکار پرمشغله هم داره وقت سر خاروندن هم نداره

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

ماخیلی عاشق همیم خیلی سخت بهم رسیدیم البته واسه اون سخت بودتا منو راضی کنه وباهام حرف بزنه و منم بهش دلببندم..هررکاری میکنه برای خوشحالیم نمیذاره تو هیچی احساس کمبود کنم همیشه محبت میکنه دوست داشتنشو تو حرف وعمل نشون میده،یه پسرکوچیک داریم باهم بازی میکنیم یا قربون صدقش میرم متوجهش میشم که ذوقمون رومیکنه بینهایت عاشق منو پسرمونه اینوهمه از رفتاراش میبینن و متوجهش میشن،،خیلی جوونیم ولی محکم پای زندگیمون وایسادیم همه فکرمیکردن شایدنتونیم ولی تونستیم،خط قرمزش گریه کردنمه😂ایناروگفتم که بگم از یه جایی ب بعدیا از یه رفتارمتوجه دوست داشتنش نشدم لحظه به لحظه متوجهشم..حرفای مردم تو اینستا و اینا راجب شغل شوهرم که این همه نفرت دارن خیلی نگرانم میکنه خیلی میترسم(پلیسه)توروخدا مهربونترباشین بخدا اصلا اون چیزی که تو مجازی میگن نیستن رسما دارن ازشون هیولا میسازن ولی شوهر من بینهایت مهربون و دلسوزه همه ی مردمه