2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💔🥀💔🥀💔خانمای عاشق من همسرم خیلی ادعا میکرد عاشقمه گل میگرفت کادو میگرفت سوپرایز میکرد خیلی زبونش ...

یاخداااااااا

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
آخی بمیرم برات عزیزم❤️خوشحالم که مشکلاتتون کمتر شده ایشالا اخلاق تند همسرتون هم درست میشه منم پدرم م ...

خدا نکنه عزیزم زنده باشی 😍😘♥️

مررررسی عزیزم

نه این خودبخود درست نشد ،شکایت کردم تا درست شد

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

سوالی برام پیش آمد اگر دوست داشتید جواب بدین .شما وقتی دیدید مریض شدن رابطه ات بد شدبا ایشون وحرف یا ...

نه باهاش مهربونتر بودم ولی افسرده شدم و مدام نگران و مصطرب

با کوجیکترین صدا از های میپریدم با ترس

اینکه یکی باشه دوستت داشته باشه عالیه ..البته دوست داشتن واقعی 

اما برای من بودن یا نبودن همچین کسی مهم نیست 

من انقدر خودمو دوست دارم که اصلا برام مهم نیست کسی تو زندگیم باشه یا نباشه مهرطلب نیستم 

چون به آدما اعتماد نیست آدما میتونن تو یک شب تغییر کنن و دیگه دوستت نداشته باشن 

در کل خوشی و خوشحالی من وابسته به بودن یا نبودن کسی نیست 

اما اگر کسی رو دارید که وفادار و انسانه قدر بدونید ...عشقتون پایدار قشنگا😍😘

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
اینکه یکی باشه دوستت داشته باشه عالیه ..البته دوست داشتن واقعی اما برای من بودن یا نبودن همچین کسی م ...

چه نظر خوبی 

و چقدر عالیه اگه اینجوری باشه 

مشخصه به تکامل رسیدید 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را