2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی دوست بودیم یه بار داشتیم تو تماس تصویری حرف میزدیم، از مشکلاتم گفتم. از اینکه چقدر تنهام و افسردگی دارم. خیلی یهویی وقتی من داشتم گریه میکردم اونم باهام گریه کرد. 

رفته بودیم تبریز مسافرت و هر چی پول تو کارتش بود خرج کردیم. کلا 4 تومان براش مونده بود. وقتی رفتیم تو پاساژ من همینطوری به پالتویی نظرمو جلب کرد. من خودم باورم نمیشد، ولی پالتو رو برای من خرید. چون پالتوعه سه و خورده ای بود و تهش کلا 500 موند تو کارتش😂 من بهش گفتم برای تو هیچی نخریدیم. گفت میخواد من خوشحال باشم. 

ویپاد زیر مجموعه بانک پاسارگاد که بدون ضامن کلی وام خوب میده 

که تو این اوضاع اقتصادی کمک حالمون میشه 

حتما نصبش کنید از مزایای خوبی که داره استفاده کنید 

9YRJET

کد دعوت من یادتون نره بزنید 🥰

موقعی که دوست بودیم دختر همکار باباش خیللللی خاطرشو میخاست همش بهش پیام میداد ابراز علاقه میکرد ولی هی نامزدم پسش میزد تا اینکه پیامشو دیدم بهش گفته بود باید بیای جلو پای خانومم کفشای خانوممو جفت کنی منظورش من بودم 

ههههییییی قدرشو ندونستم خودم ولش کردم