2777
2789
😂😂😂😂😂😂🤣منم عکساشو پارههه کردم نامه هاشو پاره کردم فکر یه چاره کردم🤣🤣🤣 کاملن بی ربط

کوچولوی اتیش پاررره میدونی دلم دوستت داره

این پا و اون پا کردنت کلاه سرم نمیزارههه کلاه سرم نمیزاررره

شله له شله شله له له له🤪🤪🤪🤣🤣😍😍

کوچولوی اتیش پاررره میدونی دلم دوستت دارهاین پا و اون پا کردنت کلاه سرم نمیزارههه کلاه سرم نمیزاررره ...

عروسی گرفتین عههههه

زشته 

بخونین بعد برقص و بکوب کنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاروم میایه دلداروم میایه💃💃💃💃

دیش درین درین ماااشللللله 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی 

موهاتو ب من بنما تا بشم راضیییی

موهامو میخای چ کنی تو بی حیا پسر 

کمند تو بازار ندیدی اینم مث اونه ولیکن نرخش گرونه

ولیکن نرخش گرونههه💃😂

سر ی موضوعی پیش اومده بود مسئله مهمی بود براش ساعت ۹شب برگشت گفت میخام بخوابم گفتم خوابت میبره😭گفت ...

تموم شد؟

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

سر ی موضوعی پیش اومده بود مسئله مهمی بود براش ساعت ۹شب برگشت گفت میخام بخوابم گفتم خوابت میبره😭گفت ...

چقد شیطونه کراشت 

باحالید چقد 

جفتتون همو دوس دارین به روی هم نمیارین 

مثه رمانا

یعنی خودش میدونسته ساعت کلاسا چجوریه ولی برا اینکه به تو پیام بده این بهونه رو جور کرده😭🎀اکلیلی شدم

چند روز بعدش بازم یک کاری پیش اومد که بهم پیام داد

همینطوری حرف زدیم گفتم دیشب کلشو خوابیدی نه؟گفت اره گفتم میتونم قیافتو تصور کنم که بیدار شدی چطوری بودی.گفت چجوری بودم؟گفتم شاید یجورایی گوگولی در جواب این حرفم گفت آخه کدوم آدمی از خواب بیدار میشه گوگلیه سارینا جان گفتم تو 

گفت که یجوری میگی انگار دیدی گفتم ندیدم از حدسیاتم استفاده میکنم و اگه بخوام ببینم جوابت چیه گفت چی رو ببینی گفتم هیچی بیخیال گفت امروز سومین نفری هستی که یک حرف عجیب بهم زد و بعد گفت هیچی بیخیال گفتم الان اینجا ی سوالی پیش میاد اون دونفرای دیگه کی هستن گفت نمیشناسی 

کوچولوی اتیش پاررره میدونی دلم دوستت دارهاین پا و اون پا کردنت کلاه سرم نمیزارههه کلاه سرم نمیزاررره ...

گل پری جون بلههه

گل پری جون بلهههه

اینجایی جونننن

نخیرررر

میای بریم نمیام

چرا نمیای نمیخاام

زنم میشی 

نمیشم

چرا نمیشی 

نمیگممممم

وای وای اای وای