2777
2789
دقیقا همینه فهمیده ضعف من اینه مدام اینو تکرار میکنه دیگه واقعا دوست ندارم برا زندگیم تلاش کنم دلم خ ...

یه بار که گفت بگو ان شالله بچه هام که بزرگ شدن خودم جدا میشم بچه هام تو و رفتارت با مادرشون میبینن حتما میان سمت من زیاد به خودت فشار نیار بچه همیشه طرف مادرشه بترسونش

من همسرم خیلی کارا کرده ک بخوام بگم خودش ی کتابه😂 یکیش همینکه هیجوقت نزد زیر قولش ۱۴ سال باهم بودیم ...

وسط عروسی خواستگاری کرد ؟ 😐

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکس من که تقریبا با همون نگاه صد نفرو نگاه می‌کرد😂😃ادم ماهر بلده چجوری نگاه کنه که ما ساده ها خر ش ...

😂😂

ولی اگه یکبار همچین نگاهی ببینی متوجه میشی چی میگم اصلا هیچکس نمیتونه ادای اون نگاه و در بیاره یا خودش از روی عمد انجام بده اصلا چشماش انگار با آدم حرف میزنه... نمیدونم چطوری توصیف کنم ولی خیلی فرق داره

از اول تایپک دارم فکر می‌کنم آیا این لحظه برامن هم اتفاق افتاده یا نه!!!!!!

به این نتیجه رسیدم با همه اخلاقی‌اش هنوز دوستش دارم 

من اولین بار شب خاستگاهی یلحظه چشم تو چشم شدم باهاش ،چشمش جادو داره!!!!!!

یکبار هم دوماه بعد عقد بود تو خیابون زیر آفتاب شدید دوباره چشم تو چشم شدم اونجا فهمیدم چشاش رنگ خاصی داره که نه سبزه نه قهوه ای یه جوری مجذوب شدم .....

ولی اون کاری انجام نداده که من بفهمم دوستم داره الان بعد از هشت سال زندگی و دوتا بچه هنوز عاشقشم ولی میشه گفت کاملا یک طرفه یطرفه 

همسر من از لحظه ای نگاهم ب نگاهش گره خورد و عاشقش شدم تا همین امروز ک ۱۱سال از ازدواجم میگذره بارها و بارها تو نداری تو سختی تو اسونی همه جا بهم عشقشو ثابت کرده،همیشه پشتمه،همراهمه ، مردهایی ک زناشون رو دوست دارن برای شادیشون هرکاری میکنن نه که از خودشون بگذرن !مرد باید ب اندازه ی کافی هم بخودش اهمیت بده تا برای زن ارزشمند تر باشه درست مثل ما خانمها 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
تو دریا داشتیم هردو غرق میشدیم خودشو ول کرده بود فقط تلاش میکرد منو نجات بده اما خودش داشت خفه میشد

وای چه وحشتناک

کامل توضیح میدی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
از اول تایپک دارم فکر می‌کنم آیا این لحظه برامن هم اتفاق افتاده یا نه!!!!!!به این نتیجه رسیدم با همه ...

همسر منم چشمش جادو داره 🥺

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
من با دو نفر آدم تجربه برعکس اینو کسب کردمآدمی که چشماش چراغونی میشد اما رفتارش یه چیز شد، و آدمی که ...

اون شاید خدا دادی چشاش چراغونی بود😂

شاید تو اون حسو دریافت نمیکردی اما کسی که از بیرون شما رو میدید متوجه میشد 

من خودم اوایل ازدواج کردم همیشه بهم میگفتن نامزدت یه جوری خاصی نگات میکنه از چشماش معلومه دوست داره و تو حواست نیست ولی وقتی داری حرف میزنی یا کاری انجام میدی با ذوق نگات میکنه ولی خودم هیچ حسی نمیگرفتم از نگاش

اما برعکس وقتی بقیه رو میدیدم همدیگه رو نگاه میکردن دوست داشتن و از چشماشون میفهمیدم 

هزارتومن داشته باشه یا هزار میلیارد فرقی نداره همش خرج من میکنه حتی کفش خودش پاره باشه

اینم خیلی جالب بود و عجیب نشونه دوست داشتنه 

من به جد مطمئنم که دوستم نداره

رنجیدم

شکستم

خورد شدم

وخورد شدم

و خورد شدم

اما 

خورده هامو جمع کردم

و. یاد گرفتم مطلقا نباید حتی ازمادرت هم انتظار داشته باشی

چه برسه به شوهر که پسر مردمه

و از اون موقع ها خیلی قویترم

به دخترمم یاد میدم قوی بودن رو

احساسات ادم رو ضعیف میکنه

و چه خوشت بیاد چ نیاد  دنیا آدمای ضعیف رو له وخورد میکنه و رد میشه

واسه زنده موندن و دوام آوردن فقط باید قوی باشی

و. لازمه ی قوی بودن استفاده از عقله

نه احساسات

و درآخر

این تئوری های مسخره وزرد روانشناس هارو اصلا قبول ندارم که میگن به بچه ها اعتماد یاد بدین

طرف اگه خودش خوب باشه بچه که بزرگ شد خودش میفهمه و بهش اعتماد خواهد کرد در آینده

اگرنه که همون بهتر که بی اعتماده

وای چه وحشتناککامل توضیح میدی؟

هی تو فاز عاشقانه بودیم رفتیم جلو خیلی رفتیم جلو اول زیر پای من خالی شد بد همزمان ی موج اومد اونو برد عقب من کلأ دیگه رفتم زیر آب نمیدونم چیشد فقط دیگه دیدم پام نمیرسه تو حلقم پراز آب شد هرچی داد و جیغ زدم کسی نمیشنید شوهرمم هی منو هل میداد ب سمت ساحل اما باز کشیده میشدیم سمت عقب تا اخر سر شوهرم دیگه پرتم کرد من انگار ی متر پرت شدم اونم شنا بلد بود خودشو کشید جلو خیلی بد بود واقعأ طعم مرگ رو حس کردم

من به جد مطمئنم که دوستم ندارهرنجیدمشکستمخورد شدموخورد شدمو خورد شدماما خورده هامو جمع کردمو. یاد گر ...

این قسمت از حرفت رو باید با طلا نوشت که احساسات آدمو ضعیف می‌کنه 🥲