2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه جدا شدن

آره دیگه خود گفته تاپیک طلاقمو بخونید منم رفتم خوندم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چقد آروم شدم باحرفات

اگاه باش که با یاد خدا دل ها ارامش میگیرد🌱

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

همیشه میگه تو واس من همه کسی من بی تو هیچم و دلم فقط ب بودن تو خوشه و ازم تشکرمیکنه ب خاطر غذا یا کارای خونه 

جلوی دیگران هم خیلی بهم احترام می‌زاره و خیلی کارای دیگه

از کجا فهمیدی دوستت نداره

در جواب یکی از کاربرها نوشتم.خیلی جاها، زیاد سخت نیست که بفهمی، فقط اکثرا ما خودمونو گول میزنیم.چند ماه قبل عفونت ریه گرفتم، حالم خیلی بد بود، اومد خونه و گفت تو که مریضی ونمیتونی بیرون بری، من با دوستام میرم سفر یکی دو روزه و رفت.زنگ زدم یک خدمتکار اومد دو روز پیشم موند تا حالم بهتر شد.

چندجایبار وسط دعوا که خیلی خیلی عصبی بود یهو صورتمو بین دستاش گرفت اشکامو چشاموپیشونیمولباموبوسید گف ...

خواهر نمیگی ما سینگلا الان دلمون میررررره

پایدارررر🫡🥹

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
چطوری ؟واقعا سردر گمم نمیدونم چیکارکنم

مهارت هاتو ببر بالا، کار یاد بگیر، پول دربیار، وقتی رو که میخوای صرف رفاه خانواده بکنی صرف پیشرفت خودت بکن.احتمالا اگه خودتو بالا ببری حیفش میاد از دستت بده و مجبوری بازم تحملش کنی.

چرا هست اصلا امکان نداره دوست داشتن از چشم طرف معلوم نباشه آدم کسی و که دوسش داره وقتی نگاه میکنه اص ...

اکس من که تقریبا با همون نگاه صد نفرو نگاه می‌کرد😂😃

ادم ماهر بلده چجوری نگاه کنه که ما ساده ها خر شیم 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
چرا هست اصلا امکان نداره دوست داشتن از چشم طرف معلوم نباشه آدم کسی و که دوسش داره وقتی نگاه میکنه اص ...

من با دو نفر آدم تجربه برعکس اینو کسب کردم

آدمی که چشماش چراغونی میشد اما رفتارش یه چیز شد، و آدمی که از چشماش هیچ حسی دریافت نمیکنم اما رفتارش گویای احساساتشه

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...