2777
2789

اینکه برای اولین بار بخاطر من گریه کرد گریه های از ته دل چون خیلی ناجور زخمی شده بودم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نصف شب با صدای گریه شوهرم بیدار شدم خیلی نگران شده بودم تو این چند سال فقط همون یه بار گریه ش رو دیده بودم

خلاصه هر چی پرسیدم‌جواب ندادم منم نشستم های های باهاش گریه کردم

وقتی آروم شد علتش رو گفت میخواستم ار خنده منفجر بشم که جلو خودم رو گرفتم ولی تو دلم اونقد ذوق کرده بودم که نگو

خواب دیده بود من با یکی دیگه ازدواج کردم حالا منی که ۸ سال بود زنش بودم😂😂😂

همسر من هرچند وقت یبار تا بحثمون میشه میگه دوسال دیگه ردت میکنم بری انقد نگهت داشتم تا بچه هام بزرگ ...

آره، راست میگه متاسفانه.توی این دوسال زندگیتو جمع کن،که وقتی میری با حسرت نگاهت کنه

کسی که دوست داره از چشاش معلومه وقتی نگات میکنه انگار چشاش ستاره بارون میشه و همیشه با ذوق نگات میکن ...

همیشه صادق نیست این امر

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
خیلیی جاها😍😍😍مثلا هر سال تولدم غافلگیرم میکنه کادو زیر صدمیلیون برام نمیخره همیشه طرف منو میگیره ...

احیانا ماشینت وانت ابی پلاستیکی نیس؟

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
نصف شب با صدای گریه شوهرم بیدار شدم خیلی نگران شده بودم تو این چند سال فقط همون یه بار گریه ش رو دید ...

یکی از جالب ترین پست ها بود 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
هیچ وقت احساس درونیش را نفهمیدم.نمیدونم دوسم داره یا اینکه نقش بازی میکنه

دقیقا منم همین حس رو دارم واقعا اذیت میشم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
همسر من هرچند وقت یبار تا بحثمون میشه میگه دوسال دیگه ردت میکنم بری انقد نگهت داشتم تا بچه هام بزرگ ...

نه بابا از رو عصبانیته

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
نصف شب با صدای گریه شوهرم بیدار شدم خیلی نگران شده بودم تو این چند سال فقط همون یه بار گریه ش رو دید ...

ای خدای من☺️

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
وقتی با مهره های شکسته کمر تا خود کاشان به کله رانندگی کرد تا من تو رستوران مورد علاقم صبحانه بخورم ...

من تاپیکتو خوندم ولی نفهمیدم با اون همه عشقی که داشتید و الانم دارید چرا حالا که هر دو از اون شوک بیرون اومدین و حالتون بهتره به هم بر نمی گردین؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤