2777
2789

منم تشکر میکنم از همسر عزیزم🥰

واسه همه ی سنگایی که جلو پام انداخت و نذاشت پیشرفت کنم

ممنون واسه همه لحظه هایی که دید دارن حقمو پایمال میکنن با عشق و لذت تماشا کرد و چه بسا رفت تو تیم اونا حتی غریبه هاش

ممنونم واسه تمام وقتایی که مریض بودم نای حرف زدنم نداشتم نه یه لیوان اب ریخت برام نه یه غذایی نه محبتی منو تو مریضیا با دو تا بچه کوچیک گذاشت رفت رفیق بازی

ممنونم واسه زندگی که برام ساخت که من فقط تماشاگر زندگی  قشنگ دخترای فامیل و اشنا شدم

ممنونم که همیشه بقیه ازم تعریف کردن و بهم انرژی مثبت دادن ولی همسر عزیزم از تمسخر و تحقیر و سرکوفت و کوچیک کردن من دریغ نکرد

کلا ازش بابت این حجم از سمی بودن متشکرم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم عشقتون پایدار ، همسرت متولد چه ماهیه

مرررسی عزیزم سلامت باشی🌹♥️🫂

فروردین 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چرا عزیزم مشکلتون با همسرتون چیه؟

الان مشکلاتمون باهم کمتر شده 

ولی خب خیلی خیلی خیلی اذیت شدم تو زندگیم باهاش 

بد اخلاق بود دست بزن داشت البته دو سه بار منو زد تا دیگه رفتم برای طلاق و قول داد دیگه نزنه 

بددهن بود خیلی توهین میکرد بهم 

خیلی محدودم میکرد 

شکاک هست 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خداروشکر انشالله که بسلامتی بغلش کنی وسالیان دراز همگی باهم به خوشی وارامش زندگی کنید عزیزم

مرسی قربون محبتت برم عزیزم 🌸❤️

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

امروز خونه مامانش طرف میشستم تو حال بقیه نوشابه میخوردن خواهر شوهرمو پسرشو شوهرشم بودن‌...داشتن تو حال نوشابه میخوردن شوهرم به خواهش گف برا خانومم نوشابه بریز بعدم‌آورد کم کم خودش داد بهم تو گوشمم میگف الهی قربون خانومم برم .....چقد کیف کردم جلو مادر شوهرم

منم تشکر میکنم از همسر عزیزم🥰واسه همه ی سنگایی که جلو پام انداخت و نذاشت پیشرفت کنمممنون واسه همه ل ...

😂😂😂 تا اخرش خوندم یه جمله مثبت برسم نرسیدم 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

منم تشکر میکنم از همسر عزیزم🥰واسه همه ی سنگایی که جلو پام انداخت و نذاشت پیشرفت کنمممنون واسه همه ل ...

انگار از ذهن و قلبم اینا رو نوشتی . البته که من جدا شدم ازش . باورت میشه من مریض بودم منو گذاشت خونه مامانش که مهمونی بود خودش رفت دنبال خوشگذرونیش فامیلاش منو بردن دکتر 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

۷ساله ولی حتی یه بار هم ب دوست‌داشتنش‌ مطمین نشدم 😒کاری نکرده ن‌هم مششکلی دارم باهاش فقط خودشو اگ بکشه هم‌نمیتونم باور کنم چون‌حتی‌اک من ازش‌کوچکتریییییین چیزی‌و خاستم نداده بمن

برای دوباره مادر شدنم دعا کنین ❤