2777
2789
عنوان

ادم ب چی دل خوش کنه

94 بازدید | 8 پست

شوهرم گه ترین ... الکلی موادی ...با هرزبونیم باهاش حرف میزنم کوتاه نمیاد ... میدونه من نابود میشم باز کوتاه نمیاد .. دیگه حالم ازش بهش میخوره...از اینور مامانم مریض شده مشکوک ب سرطان سینه ... دکترش گف ۱۰  درصد ممکنه ک نداشته باشه ..تا جواب نمونه برداریش بیاد😔... بی پولم هستیم ...  خودم یکم طلا داشتم ک اونم ازم  دزدیدن ...نمیدونم خدا کجاس دقیقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم ولی بدون بعد از هرسختی آسانی می آد  این قانون کائناته ان شاالله به زودی روزای خوب زندگیت بیاد. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چاره چیه باید ادامه بدیم حتی اگه دلخوشی نباشه...شاید خدا می خواد سوپرایزمون کنه یه جا دیگه حسابی جبران میکنه💔

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم ولی بدون بعد از هرسختی آسانی می آد این قانون کائناته ان شاالله به زودی ر ...

یعنی از بچگیم تا الان این کائنات مارو ندید؟؟؟ من بجه بودم با اعتیاد بابام نابود شدم .. با شوهرم ازدواج کردم دیدم این معتاده ....مامانم  تنها کسیه ک تو این دنیا دلم بهش گرمه  ک اونم مریض شده ..دیگه کجاس این کائنات

یعنی از بچگیم تا الان این کائنات مارو ندید؟؟؟ من بجه بودم با اعتیاد بابام نابود شدم .. با شوهرم ازدو ...

نه حق داری راست میگی. بدترین اتفاق زندگی اعتیاد شوهر یا پدر و برادر مونه. ولی اینو برات به خاطر دلداری نمی گم اصلا شما رو هم نمیشناسم. به قول حافظ به یک کرشمه عوض صد جفا بکند. من مطمئنم عوض سختی ها رو حتما با غرق شدن در شادی و سرور جبران میشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا