جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه دقت کنی نوشتم به دنیا اورده عزیزم من خیلیارو دیدم که شوهراشون به خاطر داشتن بچه اوتیسم یا خیانت ...
آره عزیزم منم منظورم دنیا آوردن بود . ولی اینکه دیگران خیانت کردن و یا ترد کردن چیزی از وظیفه شوهر خاله ت کم نمیکنه و نباید به عنوان لطف بهش نگاه کرد و زن و مرد تو بچه دار شدن و نگهداری هر دو مسئولن و باید همدیگر و ساپورت کنن گلم
دقییییییقا زندگی من رو گفتی. مو به مو. با این تفاوت که من سال بیست زندگیم.
بد جور گرفتارم قبلا خود مو زجر می داد الان باعث بهم خوردن ازدواج بچه هامه همه جوره مایه در دسره امروز جواب رد شنیدم بخاطر اینکه گفتن همسرم آدم تندی هست جگرم آتیش گرفته میدونه تند گیر داده چرا گفتن تند؟ خب همینه دیگه آخه بخاطر یه پدر نادان پسر به این خوبی رو رد می کنن؟
اینکه هر روز ازم میپرسه دوسم داری منم الکی میگم نه مگه خولم تو رو دوست داشته باشم میدونه الکی میگم ولی اون میگه من عاشقتم تا آخر عمر تو رو خدا ولم نکنی😂منم چندتا فحش میدم میگه جذاب تر شدی😅😅😘
یه بار هم با دوستم حرف میزدم از شوهرم تعریف کردم برگشتم دیدم با عشق تمام نگام میکنه🥰
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
هر روز بهم میگه دوست دارم خیلی خواستن ما جداشدیم خودمم جمع کردم وسایلمو گفت جدایی فقط با مرگ کلا با بداخلاقیم میسازه الان افسردگی دارم مدام میبره دکتر میاره
وقتی با مهره های شکسته کمر تا خود کاشان به کله رانندگی کرد تا من تو رستوران مورد علاقم صبحانه بخورم ...
چقد غم داشت تاپیکت💔💔
یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه واسه منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا منو تگ کنین .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷♀️😄