2777
2789

اثارش هنوز تو در و دیوار خونشون هست  وسایلی ک شکسته و هنوز تعمیر نکرده😄 جدا ک اینکه همیشه هم هوامو داره .. چند روز پیش هم تو پیاماش خوندم ک وقتی خواهرش یه تیکه پروند به من اینم  گف عشقه عشققق.. بخدا جدی میگم تکه خانومم  .. ..😍 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

اگه یه ذره حالم بد بشه حواسش هست می‌ره وسایل می‌خره چون هر چی میگه بریم دکتر من میگم یه سرماخوردگیه خوب میشم خودش می‌ره دارو میگیره 

موقع هر مناسبتی برام هدیه میگیره 

اگه قهر کنیم من هر جا برم بخوابم اونم میاد حتی اگه من مقصر باشم نمیتونه جدا بخوابه

موقع عرپسیمون هم باباش می‌گفت زنت بی حجابه به پدر و مادرش گفت برید حواستون به دخترتون باشه لخت راه می‌ره چشاتون رو موهای همسرمه 

کلا نمی‌ذاره ناراحت باشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مجردم وعشقی تجربه نکردم ولی عشق شوهرخالمو به خالم دیدم چه رفتاری چه کلامی مثلا با اینکه خالم۲بچه اوتیسمی واسش به دنیا اورده بازم عاشقانه دوستش داره همه دارو ندارش به پای خالم ریخته که یه وقت کمبودی نداشته هر مردی با وجود ۲تا بچه اتیسمی نمیتونم بازنش زندگی کنه وخوشبخت باشن ولی شوهرخالم به پای خالم مونده وخیلی خوشبختن

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

چندجایبار وسط دعوا که خیلی خیلی عصبی بود یهو صورتمو بین دستاش گرفت اشکامو چشاموپیشونیمولباموبوسید گف ...

همه  خاطره ها قشنگ بود ولی چقدر ذوق کردم با پست شما چقدر کارهاش قشنگ بود. ان شالله عشقتون پایدار باشه گلم💖💖

شوهرم وحشی بود....وقتی مریض شدم کلی تغییر کرد...یعنی هرکاری بگین واسم انجام داد خودمم باورم نمیشه...یعنی درست بعد مریضی م عاشق م شد...دیوانه ی زنجیری.....خب بهش گفتم تو که آدم مریض دوست داشتی خب از اول با یه دختر مریض ازدواج میکردی.....میگه قشنگی به اینه که خودت مریضش کنی....خل چل....مرد روانی

من مجردم وعشقی تجربه نکردم ولی عشق شوهرخالمو به خالم دیدم چه رفتاری چه کلامی مثلا با اینکه خالم۲بچه ...

اشتباه نکن ! یعنی چی خالم بچه اوتیسمی آورده ؟ مگه از خونه باباش بوده ! بچه جفت شونه و شوهر خالت دقیقا داره به وظیفه عمل میکنه و اتفاقا خاله ت پای شوهرش مونده چون نگهداری از بچه اوتیسمی واقعا سخته و مادرا مخصوصا خیلی اذیت میشن

انقدر نحوه ثابت شدن دوست داشته شدن توسط همسراتون برام شیرین بود که کاش می شد تک تک اونا رو بزنم به دیوار و هر روز ببینمشون.

چشمام ستاره بارون شد... چقدر قشنگه دوسته داشته شدن و اینکه تونستم یه جا پیام ها و نوشته های قشنگ رو بخونم بی نهایت برام خوشایند بود.
خوشی و شادی هاتون برقرار و امیدوارم به زودی همه مجردا این نوع خاص دوست داشته شدن رو حس کنن.

الهی الهی الهی همه اونایی که علت دوست داشتن همسرتون رو نوشتید خوشبخترین باشید و عشقتون پایدار 🌺💕

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اشتباه نکن ! یعنی چی خالم بچه اوتیسمی آورده ؟ مگه از خونه باباش بوده ! بچه جفت شونه و شوهر خالت دقیق ...

اگه دقت کنی نوشتم به دنیا اورده عزیزم من خیلیارو دیدم که شوهراشون به خاطر داشتن بچه اوتیسم یا خیانت کردن به زناشون یا طلاق دادن

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

من مجردم وعشقی تجربه نکردم ولی عشق شوهرخالمو به خالم دیدم چه رفتاری چه کلامی مثلا با اینکه خالم۲بچه ...

خآله ات  با گرد افشانی بچه به دنیا آورده؟ خب تخمش رو شوهر خاله ات کاشته دیگه ، شاید نطفه خودش مشکل داشته .

چه چیزا آدم اینجا مبینبه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

دوست داشتن ....😏

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.