یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
از وقتی فهمیدم منو دوست نداره خیلی راحت و خوشحال دارم زندگی مو میکنم.ظاهرا اصلا برای خوشحال بودن نی ...
این حرف عالی بود
اکثر اتفاقاتی که کاربران گفتن برام افتاد که سالها فکر میکردم دوستم داره ولی از وقتی ذات واقعیش شناختم که چقدر کثیف و بیسشرفه،دوست داشتنش بی اهمیت ترین مسئله زندگیمه
حالا فهمیدم خودم باید دوست داشته باشم واین ارزشمند
ما زنها خیلی ساده آیم که فکر میکنیم دوست داشتن مردها مثل دوست داشتن خودمونه
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
همین که واسه زندگی زحمت میکشه روزی دوازده ساعت بیشتر سر کاره
بعد کار یکراست میاد خونه با دستای پر از خرید
تعطیلاتشو با ما میگذرونه
بیشتر از سه چهار ساعت نمیتونه از من وبچه ها بی خبر باشه
یعنی دوستم داره دوستمون داره
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
وای من عاسقه این برنامه کودک بودم که عکسش پروفتونخبچخ بودم ۲-۳ بار دیدمش اصلا اسمش نمیدونستم چیه تا ...
آره منم یادم اومد😍
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
دقیقا اکثراونایی که دیدم شوهراشون براشون گریه میکنه گریشون دروغ بود
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
من که نگفتم نمیخواستم،گفتم فهمیدم محبتی در کار نیست. پس چرا ازدواج کردم و از خونه راحت و بزرگ پدرم، اومدم شهر غریب توی یک آپارتمان کوچیک. گفتم وقتی فهمیدم محبتی نیست بعد سوگواری و گریه و زاریم، وارد فاز پذیرش و بعد فاز برگشت به زندگی شدم.آدمها رو که نمیشه مجبور کنی دوستت داشته باشن، ندارن دیگه، لابد دست خودشون نیست
منم هم تا چند وقته پیش فکر میکردم خیلی دوسم داره اما زمانی که از راه پله افتادم یعنی خودم فکر کردم ض ...
🥲
پریروز دستم و شیشه برید جوری که واضح میتونستم استخونمو ببینم،حتی از همونجایی که نشسته بود صداشو بلند نکرد بپرسه خوبی؟ کف آشپزخونه رو خون برداشته بود سرم گیج میرفت با اون حال بدم اومدم پیشش گفتم به نظرت خیلی بده؟بدون اینکه نگاه کنه گفت خب چیکار کنم💔🥲
منم فهمید دوست داشتنش الکیه💔
دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲
تو محضر که اول تعهد داد بچه دار نشیم بعد عقد کردیم
کدوم محضری همچین تعهدی رو ثبت میکنه اینپکار خلاف قانونه اگه بفهمن درشو تخته میکنن
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇