وقتی از مشکلات روحیم گفتم بهش گفتم که تنها بزرگ کردن بچه ها چقدر اذیتم میکنه و شرایط و سخت تر میکنه واسم گریه کرد یعنی بببین هق هق میزد که چرا زودتر نگفتی من زودتر بیام از سرکار کمکت چون خیلی آدمی هستم که حفظ ظاهر میکنه یعنی اگه از صبح تا شب دهنم آسفالت شده باشه واسه کارکردن و بچه داری شب مرتب و حموم رفته ام اصلا کسی شک نمیکنه که چقدر خستم
با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هیچوقت اون اندازه که دلم میخواست دوسم نداشت ...نمیگم دوسم نداره ،داره اما اولویتش نیستم ...
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
زایمان سختی داشتم پارسال رحمم حین سزارین خونریزی کرد عملم سه ساعت طول کشید بعد از ریکاوری ک داشتن میبردنم ای سی یو دیدم اینقد گریه کرده چشمام عین کاسه خون شده موقع جا بجا کردنم روتخت از درد اشک میریختم دادم دراومد دیدم اونم داره گریه میکنه☹️ خیلی بد بود اما فکرنمیکردم اینقد گریه کرده باشه حتی مامانمم بعدا داشت برا بقیه تعریف میکرد میگفت همینطور پشت دراتاق عمل راه میرفت گریه میکرد
اونجا که بعد از دعوا یا بحثی که حق هم با من نبوده و تو عصبانیت یا حتی حرف بدی هم زده باشه یا من زده باشم برای آشتی اذیت نمیکنه منطقی برخورد میکنه .ی وقتا بخوام منت کشی هم بکنم ناز نمیکنه بزرگی و عقل داره رابطه را خراب نمیکنه
ی بار چندسال پیش بحثمون شد خواستم حالشو بگیرم بدون اینکه بهش بگم ازخونه رفتم بیرون اونموقع حامله بودم سه ساعتی برنگشتم ب تک تک دوستام خانوادم همسایه هام زنگ زده بود خواهرم میگفت داشت گریه میکرد میگفت فقط پیداش کنین دارم سکته میکنم
ی بارم جلو خواهراش گفت هرکی بخواد منواززنم دور کنه زنده مردشو یکی میکنم.
فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون