پارسال در مورد بچه گفتم گفت روز خواستگاری گفتم دوست ندارم ، مخالفت کرد ، امشبم بعد یک سال دوباره با دلیل و منطق باهاش حرف زدم باز میگه نه ، حتی اول گفت از پرورشگاه بیاری اوکیم ولی الان میگه نه کلا نمیخوام ، این بحثم تموم کن ، چیکار کنم من آرزوم بچه بوده همیشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوست عزیز دلتون میخواد ماجرا رو اون طوری که خودتون دوست دارید پیش ببرید؟ گفتم که روز اول گفت دیرتر ب ...
اصلا هر چی! مگه مردها موقع ازدواج اون همه وعده وعید میدن همه رو تمام کمال اجرا میکنن؟ چه همه عادل شدن اینجا... ولی خانم بگه فلان حرفو زده عمل نکرده میگن بساز.
نه اسی برای خواسته ت بجنگ
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
باز خوبه شوهرت باطل کرده. بعضیا باشن میگن خب بفروشه نووووش جوووون مامانم!!! سعی کن با خودت همراهش کن ...
تا مادر شوهرم میاد خونمون همه چی میرسه بهم خیلی ازش موج منفی میگرم ، کسی که بچش رو فقط برای منافعش میخواد ، من یوقتا روم نمیشه خریدای خونه رو به شوهرم بگم آخه هر روز میاد خودش دستش پره ، بعد مادر شوهرم هر روز صبح لیست خرید میفرسته ، تو بگو یه نفر آدم چقدر مگه وسیله میخواد
اصلا حرفی از مادرش نمیزنم ، خودش آنقدر بدی های مادرشو دیده هنگ کرده
هر چی باشه باز مادرشه، حرفی باشه شک نکن طرف اونو میگیره. تنها اسلحه زن محبت و رابطه س. شما با کارات غذای وجدانش بده، لباس نوزادی بگیر شبا هی نگاش کن، چ میدونم بازار برو هی سیسمونی ببین،عکس نوزاد رو گوشیش بفرست، از انتخاب اسم بش بگو.. دلشو نرم کن
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خب اقا روز اول گفته من بچه نمیخام و خانم قبول کرده حتی اگه نمیگفت هم زن و شوهر هر دو باید به این نتی ...
ده دقیقه یبار دارم مینویسم باز همتون ماشالله دوست دارید اینجوری قضاوت کنید البته از نی نی سایت توقع بیشتر از این نمیره ، ما آخر خواستگاری به این نتیجه رسیدیم که بچه بیاریم ولی دیرتر