بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تور رو میدارین؟ جای ما که از اول تا آخر تور عروس نصبه رو سرش. اصلا هم نمیشه برش داشت چون به کلی گیره ...
عه چه عجیب فکر کردم همه اینطوریه.
نه ما فقط تور رو میندازیم تا داخل مراسم
توی مراسم بر میداریم
با چند تا گیره وصل کردن چه راحت جدا میشه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
چه جالب. یعنی از دم در آرایشگاه تا تو تالار فقط اون تور هست؟ علتش چیه؟ نوعی حجابه؟
آره فقط تور داریم
تور خیلی نازکه . یک جور رسمه که تا داخل مراسم داماد کامل چهره رو نبینه و همون حجاب به قول شما که مثلا دختر پوشیده بمونه
توی مراسم همون اول تور رو بر میداریم