2777
2789

قشنگه به نظرتون؟ به نظرم مثل قبل که زیر شینیون بود خیلی قشنگ تر بود چون خود مدل مو کاملا پیدا بود 

خب تور عروس رو که بر میداریم توی مراسم 

پس بذار رو نوستالژیک تر باشه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تور عروس رو که بر میداریم توی مراسم پس بذار رو نوستالژیک تر باشه

تور رو میدارین؟ جای ما که از اول تا آخر تور عروس نصبه رو سرش. اصلا هم نمیشه برش داشت چون به کلی گیره وصله

تور رو میدارین؟ جای ما که از اول تا آخر تور عروس نصبه رو سرش. اصلا هم نمیشه برش داشت چون به کلی گیره ...

عه‌ چه عجیب فکر کردم همه اینطوریه.

نه ما فقط تور رو میندازیم تا داخل مراسم 

توی مراسم بر میداریم

با چند تا گیره وصل کردن چه راحت جدا میشه 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عه‌ چه عجیب فکر کردم همه اینطوریه.نه ما فقط تور رو میندازیم تا داخل مراسم توی مراسم بر میداریمبا چند ...

چه جالب. یعنی از دم در آرایشگاه تا تو تالار فقط اون تور هست؟ علتش چیه؟ نوعی حجابه؟

چرا رو قشنگ تره؟ مدل شینیون اصلا پیدا نیس که

نمیدونم😃

ولی توهرجور که دوست داری انجام بده که بعدا تودلت نمونه

الان هم رو‌مده هم پایین شنیون.هردوتاش مده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
چه جالب. یعنی از دم در آرایشگاه تا تو تالار فقط اون تور هست؟ علتش چیه؟ نوعی حجابه؟

آره فقط تور داریم 

تور خیلی نازکه . یک جور رسمه که تا داخل مراسم داماد کامل چهره رو نبینه و همون حجاب به قول شما که مثلا دختر پوشیده بمونه 

توی مراسم همون اول تور رو بر میداریم

عههههه پایین شینیون هم مده؟ فکر کردم قدیمی شده

نه من تواینستا هر دومدل رو همیشه میبینم

سی سال دیگه به عکسات نگاه کنی اصلا اهمیت نداره اونموقع مد بوده یانه....فقط به زیباییش نگاه میکنی

چون بعدها هم مد های دیگع میاد

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست