2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 17802 بازدید | 424 پست
چیه همتون یه جمله رو خوندین بقیش هم بخون صد بار نوشتم اون گفت دوست نداره منم گفتم بی بچه نمیشه هر وق ...

خب می‌بینید ک نمیخواد 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما باز پرسی؟ جمله بندیم رو بخون گفت دوست ندارم ،منم گفتم هر وقت جفتمون اوکی شدیم میاریم

عزیزم وقتی گفته بچه دوست نداره همین معنیو میده ..حالا اینحرفارو ولش کن بنظرم زیاد اصرار نکن زمان بده شاید اوکی شد با قضیه بچه

خوشبحالت واقعا دارم میگممن از بچه متنففففررررمممممممم نمیخوام بچه دارشم، ولی همشششش اصرررارررر اصرار ...

منم مشکل شمارو دارم

متاسفانه تاثیر حرفهای اطرافیانم هست. هی میپرسن بچه چی شد😖😖😖😖

عزیزم شما به حرفات فکر میکنی؟🤕اخه اون قراره ....چیزشو....بریزه داخلوقتی نریزه اسی چه کاری ازش برمیا ...

خب عزیزم مگه میشه آقا هیچی بریزه بیرون 

ینی این آقا یکبار دلش نمی‌خواد ....

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
شما باز پرسی؟ جمله بندیم رو بخون گفت دوست ندارم ،منم گفتم هر وقت جفتمون اوکی شدیم میاریم

خیر من فکر کردم شما راهنمایی میخوای و سوال کردم که دقیق تر متوجه بشم.

خیلیا در شان خودت بهت گفتن نباید قبول می‌کردی؛ ولی چون من محترمانه ازت سوال کردم حس کردی جوابتو نمیدم و میتونی عقده اتو سر من خالی کنی؟!

امثال تو مصداق بارز امضامید و آدمو از خوبی پشیمون میکنید شاید شوهرتم وضعتو میبینه ازت بچه نمیخواد. خوش باشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اسی منم شوهرم تادوسال میگفت نه چون مادرش میگفت بچه نیاریدمنم عاشق بچه بودم وسکوت کردم ومیگفتم باید شوهرم بچه بخوادکه بچه بیارم ازاونور دوتاجاری داشتم وضعشون خوب نبود بچه سوم وبچه دوم اشونوباردارشدن خواهرشوهرام باردارشدن بچه هاشون بدنیااومدشوهرم شد دلقک بچه هاویه جوری اب ازلب ولوچه اش اویزون میشه واسه بچه های خواهروبرادراش الان بعدازهشت سال راضی شده بچه بیاریم ولی الان من تنبلی گرفتم ونمیشه الان فقط عذابش برامنه وتیکه انداختن خاله وعمه اش برامن حتی اوندفعه مادرشوهرم توجمع گفت پسرم عاشق بچه اس من گفتم نه بعد گفت دروغ نگوجونش برا فلانی وفلانی واسم تک تک نوه هارواورد انقدرناراحت شدم هیچی نگفتم وسکوت کردم بنظرم بروقهرمن باشم همون موقع جلوشوهرم می ایستادم وساده ردنمیشدم

گاهی انسانم آرزوست
عزیزم شما به حرفات فکر میکنی؟🤕اخه اون قراره ....چیزشو....بریزه داخلوقتی نریزه اسی چه کاری ازش برمیا ...

با اینکه حرفات بی پرده گفتی ولی درسته تا مرد نخواد زن باردار نمیشه اصل کار دست مرده

توی خواستگاری گفته بچه نمیخوام.خب حماقتتونو چرا الان بهش میرسید

ببین چرت نگو نخونده ، احمق جد و ابادته،  گفت بچه دوست ندارم منم گفتم هر زمان جفتمون دوست داشتیم میاریم چون بی بچه نمیشه

بگو همون طور که بچه خواستن یه تصمیم دونفرس،نخواستنشم دو طرفس،تو دوست نداری،من دارم

بهتره از مشاور کمک بگیری،

فقط اوناییکه میگن حیوون خونگی،واقعا تفاوتی بین بچه وحیوون نمیبینن!؟

خیر من فکر کردم شما راهنمایی میخوای و سوال کردم که دقیق تر متوجه بشم.خیلیا در شان خودت بهت گفتن نبای ...

ودا چرا امروز همه استارتر ها بهت گیر میدن😂دو سه تا تاپیک رفتم الکی گیرشون به تو بوده