2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 10615 بازدید | 259 پست

خوشبحالت 

واقعا دارم میگم

من از بچه متنففففررررمممممممم 

نمیخوام بچه دارشم، ولی همشششش اصرررارررر اصرارررر میکنه که نههه من بچههه میخواااااااام

چرا همیشه برعکسه ، خدایا😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

چی؟

بچه نیاوردن خودخواهیه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل من دقیقا برعکس شماست

شوهرم چه دوران دوستی چه بعد از ازدواج همیشه میگفت بچه دوست ندارم و شرطمون هم بچه دار نشدن بود و ایشونم قبول کرده بود

الان یه مدته حرف های روز اولش رو فراموش کرده

ادمایی مثل شما و شوهر من موظفین به چیزهایی که روز اول پدیرفتین عمل کنین

شما نمیتونی تصور کنی چقدر عذاب اوره یه نفر بعد یه مدت بیاد چیزهایی رو بخواد که روز اول قبول کرده نباشه چقدر سخته

اون بنده خدا گفته شما قبول کردی پس حق اعتراض نداری

چیه همتون یه جمله رو خوندین بقیش هم بخون صد بار نوشتم اون گفت دوست نداره منم گفتم بی بچه نمیشه هر وقت جفتمون خواستیم میاریم

این خیانت نیس ک این خانم باید داغ بچه رو دلش باشع این خیانت نیس ک آقا چون بچه دوس ندارم خانم حسرت بد ...

اگه مسئولیتشو قبول نکرد چی؟تو زندگی مشترک همه چی باید خواسته دوطرف باشه عزیزم

می‌خاست قبول نکنه روز اول بعد اگه بچه دار بشه بیاد تاپیک بزنه شوهرم بچمونو نمیخاد و دوسش نداره همین ...

عزیزم درسته اشتباه کرده ک قبول کرده ولی آقا باید میگف کلن نمی‌خواد ن اینکه دوس نداره بعدش کدوم کردیو دیدی بچه شو نخواد !!

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
شوهر من وضع مالیش عالیه

خو وقتی دوس نداره فایده نداره بچه به محبت پدر مادر احتیاج داره 😐تو بچه بیاری مث سنگ باهاش رفتار کنه بهت برنمیخوره حرفیم بزنی میگه خودت بچه خاستی به من چه منکه گفتم نمیخام