2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 7647 بازدید | 280 پست
بچه ها خیلی دوست داشتم یه گروه داشتیم باهم در ارتباط بودیم. انگار اعضای خونوادمین انقدر دوستون دارم ...

عزیزمم ما هم خیلی دوست داریم💖

و چقدر شما خوبی که اینجا کلی آدمای خوب میان نظر میدن و من خیلی لذت میبرم 

برادرتون رفتار بسیار درستی داشتن، چون جزئیات ماجرا رو اطلاع ندارن و شما کار بسیار خوبی کردی که نگفتی بهشون

ولی میزان وابستگی همسر شما به خانوادش و مدل روابطشون جوریه که حرف الانشون صرفا در حد حرفه! 

تا وقت هست اجازه بده که مشکل واقعا درست و حسابی حل شه، وگرنه دو روز دیگه یه اتفاق دیگه بیفته هم قهر کردنت بی ارزش شده، هم همسرت براش عادیه و راه برگشت به نظرش مثل آب خوردن، میگه از سری قبلی که بدتر نبود، پس الان هم درست میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد این اواخر چون حال روحیم خوب نبود اصلا خرید نکردم برای خونه یخچال و فریزر خالی خالیه، رفته بود خو ...

عزیزم میشه لطفا اگه برگشتی پر انرژی برگردی فک کن هیچ اختلافی نبوده فک کن تازه ازدواج کردید نزار بقیه حالت بد کنن

زندگیت قشنگ مدیریت کن هرجور دوستداری و توی این زندگی باید خواسته های هردوتاتون تامین بشه و حال دلتون کنار هم خوب باشه

اصلاااا این دو تا قابل مقایسه نیستن! اصلا نیستن!نمیشه هر چی از دهنشون در بیاد بهت بگن، نه اونم هر چی ...

عزیزم اون خالش از خداشه که میونه اینا بپاشه و زندگیشون خراب بشه پس هیچوقت عذرخواهی نمیکنه

مادرشوهرشم انقدر سیاست داشته ک حرفی نزنه ک کار به عذر خواهی برسه 

مهم شوهرشه ک قدر اسی و باید بدونه ک دونسته  وقتی میگ بیا سه دنگ خونه بزنم بنامت خب یعنی قصدش با اسی زندگیه مگ نه اگ پشیمونی الکی بود همچین چیزی و نمیگفت اونم چند بار

برادرتون رفتار بسیار درستی داشتن، چون جزئیات ماجرا رو اطلاع ندارن و شما کار بسیار خوبی کردی که نگفتی ...

عزیزم شما متاهلی؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
اره شوهرم میگفت من با مامانم زیاد حرف میزدم که راهنماییم که با تو خوب باشم اگر این شکلی نیست ارتباطم ...

و راست میگه مادرش راهنماییش میکرد و سعی میکرد میونتون درست کنه انگار همسرتون خودش تنهایی بلد نیست باید کسی راه نشونش بده، مادرش خوب بود الان خاله تحت تاثیر قرارش داده بود

عزیزم حرف شما درسته ولی به نظرم به این بهونه خاله شون رو کلا دیگه دیگه بذارن کنار یه کار خوبم که هم ...

درسته، ولی همسر ایشون واقعا رفتار مقتدرانه ای در برابر مسائل ندارن، میزان تسلط مادرشون روی رفتارشون بسیار زیاده! 

من فقط پیشنهادم اینه این برگشتنه جوری باشه که هم همسرشون متوجه این موضوع باشن که نباید این مسئله تکرار شه و هم خانوادشون

بچه ها یه چیزی بگم انگار از این ناز کشیدنه خوشم اومده میترسم اشتی کنم

منم متوجه شدم 

چون واسه خانم های متاهل اکثرا پیش میاد 

ولی زیاد کش بدی ...

ببین اونموقع ک تو ناز شوهرت و میکشیدی ام خوشش میامده😂😂😂   ولی هرچی یه حدی داره زیاد ناز کردنم بی مزه میشه دیگ خریدار ندارع

درسته، ولی همسر ایشون واقعا رفتار مقتدرانه ای در برابر مسائل ندارن، میزان تسلط مادرشون روی رفتارشون ...

تا اونجایی که من میدونن معمولا مادرشوهرش تو زندگی شون باعث بحث و جنگ نشده 

همسر خود من به شدت به مادرش وابسته بود و هست 

رفتار شوهر استا تر مثل همسر من نیست 

حال میده حق داری

یکی دنبالت باشه دوست داشته باشه مخصوصا این اواخر رفتار سرد زیاد داشته،ولی باید رابطتتون ترمیم کنی برگشتی هم باید همینجور قشنگ نگه دارید عشقتون که سرد نشه و کلافه نشید باید هر بار بازم براتون تازگی داشته باشه نه اینکه تلنگر وقتی خوردید دنبال درست کردن باشید 

ان شاالله همه چی درست بشه،من خیلی ذوق دارم براتون 

اره درسته کلا شوهرم مقتدر نیست

درسته 

ولی تو میتونی قلق شوهرتون بدست بیاری راحت چون آدم پییده ای نیست 

همسر من اوایل ازدواج گریه میکرد میگفت من بدون مادرم نمیتونم زندگی کنم

عزیزم اون خالش از خداشه که میونه اینا بپاشه و زندگیشون خراب بشه پس هیچوقت عذرخواهی نمیکنهمادرشوهرشم ...

خاله ی همسر اصلا اهمیتی نداره واقعا:)

من اصلا از میزان علاقه ی همسرشون شکی نداشتم، دو سه شب پیش هم براشون نوشتم که طی همین دو سه روز برمیگردی خونه 

ولی وقتی ارزش و هویت یه آدم در این حد خدشه دار میشه، وظیفه ی همسرشه که تماااام تلاششو انجام بده تا دوباره اون حس امنیت رو بهش برگردونه

همسر ایشون به راحتی میتونه تحت تاثیر رفتار خونوادش قرار بگیره، اگر مجددا دخالتی توی زندگیشون بشه و باعث رنجش ایشون بشه، خیلی خیلی بیشتر از الان آسیب میبینه