2777
2789
عنوان

به هم رسیدن چجوریه بچه ها❓

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 45 پست
ببین من قبل از همسرم یه عشق آتشین دیگه داشتمعشق اولم‌بود، همسرم هم در جریانش هست دوران‌دوستی تعریف ک ...

دقیقا اوضاع منم همینه الان دارم به خاطر ادامه دادن این راه تاوان پس میدم و نابود میشم ولی حس میکنم دوس داشتنه زورش بیشتره 

همه میگن آخر این رابطه اتفاق خوبی نیست و جداییه چه الان جه با بچه ده سال دیگه 

ولی من میگم میخوام زندگی باهاشو تجربه کنم هر چند نتیجه بدی داره...

عزیزم فکر میکنی تموم کردی ولی تموم نشده و نمیشه همیشه یه امیدی ته دلت هست واسه درست شدنش منم خیلی زی ...

اخه عزیزم منم خیلیی فرصت دادم، ولی درست نمیشه،، منم گفتم تمومش کنم،، درسته میگی ی امیدی هست،، ولی نمیشه،، شاید خدا نخواد🥲

🦋🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه عزیزم منم خیلیی فرصت دادم، ولی درست نمیشه،، منم گفتم تمومش کنم،، درسته میگی ی امیدی هست،، ولی نم ...

اره دقیقا منم یه جاشو درست میکنم گند زده میشه تو یه طرف دیگش همش سنگ میوفته خوب پیش نمیره هی یه جای کار میلنگه

میگن اینا نشونس که راه اشتباهه خدا نمیخواد 

ولی خب عمرمو با این آدم گذاشتم حسمو 

حوصله هیچ آدم جدید دیگه رو ندارم یعنی اوم دیکه ایی رو نمیخوام 

حس و احساس و عشق عمیقی که من باهاش تجربه کردم دیگه با کی میتونم تجربه کنم هیچ کس 

اره دقیقا منم یه جاشو درست میکنم گند زده میشه تو یه طرف دیگش همش سنگ میوفته خوب پیش نمیره هی یه جای ...

اره واقعا همینطوره، خیلی چیزارو باهاشون تجربه کردی،سخته جدایی

همش میگم اینا نشونس از خدا ک این اشتباهه،، ولی واقعا نمیدونم، سردرگمم💔🥲

واس شما اخلاقش خیلی بده؟ زودجوشه؟ 

🦋🌱
اره واقعا همینطوره، خیلی چیزارو باهاشون تجربه کردی،سخته جدایی همش میگم اینا نشونس از خدا ک این اشتبا ...

بد از نظر هر کس فرق داره ولی خب تا عصبانیش نکنم که عصبانی نمیشه 

ولی خب وقتی عصبانی میشه دیگه آروم کردنش خیلی سخته و مدت ها بابت اون موضوع قهره 

قهره کینه ایی که بعدشم هی بگه 

به قول خودشم که اخلاقم بده قهر میکنم 

بهش میگم اگه دوسم داری باید این رفتارو بزاری کنار 

میگه حواسم هست ولی دیگه خودمو میشناسم وقتی ناراحت بشم قهر کنم چشمامو رو همه چیز میبندم🤦‍♀️

میگه حساسم 

نمیدونم بخدا گیر افتادم

اره واقعا همینطوره، خیلی چیزارو باهاشون تجربه کردی،سخته جدایی همش میگم اینا نشونس از خدا ک این اشتبا ...

مثلا عصبانیت یا ناراحتی بابت موضوعی که من مخالفت کردم 

و بعدشم جوری رفتار میکنه که باید بری ناز بکشی ولی خب من هیچ وقت اینکارو نکردم خسته شده خودش اومده آشتی 

ولی خب تراپیست حرف خوبی زد بهم بداخلاقی و قهر کردن تو هر موقعیتی سبک رفتاری این آدم ۳۰ ساله شده و نمیتونه به راحتی کنار بزاره 

مثلا عصبانیت یا ناراحتی بابت موضوعی که من مخالفت کردم و بعدشم جوری رفتار میکنه که باید بری ناز بکشی ...

منم میخوام برم پیش تراپیست،، اره توقع دارن نازشونو بکشیم،، ولی خب تاکی،،، خب ماهم اسیب میبینیم

🦋🌱
مثلا عصبانیت یا ناراحتی بابت موضوعی که من مخالفت کردم و بعدشم جوری رفتار میکنه که باید بری ناز بکشی ...

منم میخوام برم پیش تراپیست،، اره توقع دارن نازشونو بکشیم،، ولی خب تاکی،،، خب ماهم اسیب میبینیم

🦋🌱

🦋🌱

من اصلا ناز نمیکشم چون ظرفیت ندارن اینو مطمن باش 

من خیلی میرم پیش تراپیست یه روز درمیون از وقتی آشنا شدیم و خب تفاوتامون خودشو نشون داد و باعث دعوامون‌میشد 

دفعه اول که مامان خودش گفت برین پیش مشاور چرا اینقدر دعوا میکنین 

ولی خب یه چیزی که از اول اشتباهه تا آخر اشتباهه ولی من دارم راهو اشتباه میرم و نمیتونم برگردم

من اصلا ناز نمیکشم چون ظرفیت ندارن اینو مطمن باش من خیلی میرم پیش تراپیست یه روز درمیون از وقتی آشنا ...

چرا نمیتونی برگردی؟؟ 

من برگشتم،، این رابطه رو تموم کردم،، چون شاید اخرش ینی ازدواج و اینا پشیمون میشدم

🦋🌱
چرا نمیتونی برگردی؟؟ من برگشتم،، این رابطه رو تموم کردم،، چون شاید اخرش ینی ازدواج و اینا پشیمون میش ...

خیلیییی زیاد دوسش دارم بیش از اندازه واقعا نمیتونم حسمو نسبت بهش بیان کنم 

با همه بداخلاقیاش حالم کنارش خوبه شایدم این حس و حال اشتباهه 

ولی من همه احساس دست نخوردمو براش گذاشتم 

از آدمای دیگه بدم میاد دوس ندارم کنار کس دیگه باشم  

حتی خوشم‌نمیاد به آدمای دیگه‌نگاه کنم