2777
2789
عنوان

به هم رسیدن چجوریه بچه ها❓

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه همه چیز اینجوری پیش نمیره که اوم دست خودش باشه

دوران عقدو نامزدی دست خودت نیست؟!

چیزایی مثه کاند…وم، قرص و‌یایر روشهای پیشگیری هم‌سالهاست اختراع شده!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
دوران عقدو نامزدی دست خودت نیست؟!چیزایی مثه کاند…وم، قرص و‌یایر روشهای پیشگیری هم‌سالهاست اختراع شده ...

بحث رابطه جنسی و روش پیشگیری نبود که 

بحث رسیدن و فهمیدن اخلاقش بود 

ی سوال،، اگر توی دوستی میفهمیدید بداخلاقه چیکار میکردید

من فهمیدم و نمیتونم کاری کنم نمیخوام کنارش بزارم  سعی در درست کردنش دارم ولی نمیشه یه جاش درست میشه یه گند دیگه از یه جای دیگه در میاد 

ولی در کل باید رها کرد باید کنار گذاشت تیکه ایی که وصله آدم نباشه چون به مرور خیلی بها و تاوان داره خیلی زیاد 

بحث رابطه جنسی و روش پیشگیری نبود که بحث رسیدن و فهمیدن اخلاقش بود

باید تو‌موقعیتهای مختلف قرارش بدی دیگه! مثلن زیاد آرایش کنی، تیپ تابلو‌بزنی ببینی واکنشش چیه!

توی ترافیک و‌شلوغی رفتارشو‌موقع رانندگی زیرنظر بگیری

مسائلی که برات‌ مهمه اگه شده تو غالب داستان و‌خاطره تعریف کنی نظرشو‌ بخوای یا واکنششو ببینی

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
من فهمیدم و نمیتونم کاری کنم نمیخوام کنارش بزارم سعی در درست کردنش دارم ولی نمیشه یه جاش درست میشه ...

ولی من رابطه هشت سالمونو دیشب تموم کردم🥲

همش میترسم میگم نکنه خدا تاوانشو بگیره ازم💔اخع خیلیم فرصت دادم

🦋🌱
من فهمیدم و نمیتونم کاری کنم نمیخوام کنارش بزارم سعی در درست کردنش دارم ولی نمیشه یه جاش درست میشه ...

هیچ آدمی رو‌نمیشه تغیر داد نه عادتشو، نه رفتارشو ، نه اخلاقشو‌و‌نه خانواده اشو و‌چیزی که الان میبینی بعد از ازدواج صدبرابر بیشتر به چشمت میاد، عیبهاذو‌ایرادا بعد ازدواج بزرگتر میشن،

قبل از ازدواج‌تا میتونی چشماتو‌باز کن، بعدش تا میتونی ببند

ینی با اون همه عشق و علاقه بازم اگر اخلاقش تند بود قطع ارتباط میکردید؟

ببین من قبل از همسرم یه عشق آتشین دیگه داشتم

عشق اولم‌بود، همسرم هم در جریانش هست دوران‌دوستی تعریف کرده بودم براش

اون آدم عشق اول من بود و بخاطر مسائل اخلاقی که  با خم‌حور نبودیم کات شد رابطه

بعد از کات تو اوج دوران جوونی من ۲۲ سالم بود ۳-۴ سال زندگی من تباه شد

افسرده شدید، روانی با خانواده مشکل داشتم، با تمام دوستام قطع رابطه کردم خیلی خیلی دوران سختی رو‌گذروندم، ۳-۴ سال طول کشید تا از فراق اون عشق آتشینم بیام‌بیرون

واقعن نابود شده بودم

بعدها هزاران بار خدارو شکر کردم که بهش نرسیدم

چون قطعن پایانی حز طلاق نداشت

الان خداقل یه خاطره عشقی قشنگ برام مونده

۵ سال بعدش هم با همسرم آشنا شدم

ولی من رابطه هشت سالمونو دیشب تموم کردم🥲همش میترسم میگم نکنه خدا تاوانشو بگیره ازم💔اخع خیلیم فرصت ...

هرجا که فکر کردی اشتباهه باید تموم کنی

قوی باش و‌یهدخاطذهدخوب تو ذهنت حک‌کن

ایشالا موقعیت بهتر برای هر دوتون پیش بیاد

هرجا که فکر کردی اشتباهه باید تموم کنیقوی باش و‌یهدخاطذهدخوب تو ذهنت حک‌کنایشالا موقعیت بهتر برای هر ...

اخه گفتم ک،، 8 سال باهم بودیم،عاشق هم، ولی تمومش کردم،، ولی میترسم خدا تاوانشو ازم بگیره🥲💔

🦋🌱
ولی من رابطه هشت سالمونو دیشب تموم کردم🥲همش میترسم میگم نکنه خدا تاوانشو بگیره ازم💔اخع خیلیم فرصت ...

عزیزم فکر میکنی تموم کردی ولی تموم نشده و نمیشه 

همیشه یه امیدی ته دلت هست واسه درست شدنش 

منم خیلی زیاد فرصت دادم ولی نمیتونم یعنی خودم نمیخوام 

انگار قلب من شده همه وجود من شده و نمیتونم