2777
2789
عنوان

همه خانوادم با من درافتادن

162 بازدید | 23 پست

شماعا بودید چی کار میکردید؟ من ازدواج کردم همه مخالف بودن برادر کوچیکم خیلی کمکم کرد ولی خانمش ادم خوبی نیست خودشو خوب نشون داد به من وهمسرم نزدیک شد بعد زیراب همسرمو جلوی داداشم زد اونم بیجهت به همسرم بی احترامی کرد بعد داداش بزرگم این کارو کرد شب یلدا منم رفتم خونه پدر مادرم محلشون زیاد ندادم حالا مادرم خ از من ناراحت شدخ از اون طرف پدرم یه مشکلی براش پیش امد دنبال طلاهای عقد من بود کلا یکدفعه همشون با من به مشکل خوردم ازشون فاصله گرفتم نظر شماها چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو گذشته ربطی به آینده نداره

اگه بعد از این خطا دیدین اونموقه میتونین حرفی بگین.به خودتو زنت ربط داره

خونه توهم جداست ازشون

از مادرپدرت عذرخواهی کن هرچیه بزرگترتن 

دنبال طلاهای تو بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤨🤨🤨🤨🤨بفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت جواب شوهرت رو چی میدادی

شوهرم ناراحت شده.میگه به طلاهای تو چی کار داره‌.کلا خانوادم خیلی بیشهور بازی دراوردن

نظرم اینه هر بزرگی قابل احترام نیست، حالا اسم بزرگ بودن رو یدک میکشن ولی انقد خودشونو کوچیک میکنن که خدا میدونه، شما فاصله بگیر و بچسب به زندگیت 

من تجربه شخصیم رو بگم

منم همین کارارو  باهام کردن 

خطمو عوض کردم قطع ارتباط 

الان خودمو مشغول کردم 

راحتم

بگو گذشته ربطی به آینده ندارهاگه بعد از این خطا دیدین اونموقه میتونین حرفی بگین.به خودتو زنت ربط دار ...

همسرم حرفی نمیزنه تقمیم خودم بوده .با هر کدومشون حرف میزنم هی توهین میکنن الکی.که ما همسرتو دوست نداریم منم سعی میکنم فاصله بگیرم این کاری به ذونا نداره اونا به این الکی کار دارن

شوهرم ناراحت شده.میگه به طلاهای تو چی کار داره‌.کلا خانوادم خیلی بیشهور بازی دراوردن

حق داره واقعا.ی مدت طولانی نباشی بهتره ن که کلا قطع رابطه کنی ها در حد رفت وآمد نباشی بهتره 

والا مادر من هیچی بهم نداد موقع ازدواج، بعد ی دو تا پتو برام آورد هر وقت میومد خونم هی میگفت اینا خیلی حیفن منم براش فرستادمشون، اما در مورد طلاهایی که به شما دادن اونا حقتون بوده هر کاری برا برادرات کرده باید برا شما ده برابرش انجام بده عذاب وجدان نگیرت، من مادرم میومد خونم طلا نمینداختم از ترسش ، شما هم برا بعدا میگم شاید باز بخای رفت و آمد کنی هیچیتو نشون نده مرموز و با سیاست باش

والا مادر من هیچی بهم نداد موقع ازدواج، بعد ی دو تا پتو برام آورد هر وقت میومد خونم هی میگفت اینا خی ...

کلا ادم نمیدونه چی بگه برای همه جهاز خریدن پول دادن به من که رسبد بی پول و مفلس شدن حالام کم اورده بود ۴۰ تومن میگه یک تیکه از طلاهاتو بده من بعدا پست میدم.حالا این بعدا کی هست خدا میدونه.خیلی ابرو ریزن