2777
2789
مسیحی عی؟

بله

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا حق داری و کاملا صحبتت درسته عشق به تنهایی کافی نیست... ولی چون عاشقش نبودی حتی اون هزاران نکته ...

نمی تونم! نمی تونم باهاش کنار بیام!! خیلی تلاش کردم که درکش کنم و از زاویه دید اون دنیا رو ببینم. ۱۳ سال گذشته یه دختر ده ساله دارم اما از روز اول همش باهم درگیر بودیم و تنش داشتیم. ببین فکر کن حرف زدنش، راه رفتنش ،طرز لباس پوشیدنش ،افکار اقتصادی احمقانه اش که باعث شده زندگیم عقب بیافته، بوی گند عرقش!! دیونه ام می کنه!!!  ببین لباسهای مارک و برند براش می گیرم یه جوری اینارو می پوشه یه جوری نگه داری می کنه ازشون، که فکر می کنی از سطل آشغال سر کوچه برداشته!! قسم خوردم دفعه دیگه از کنار خیابون براش لباس بگیرم!کفشش کثیف، پشتش تا شده!! حالا خدا تومان من بدبخت پولشو دادما!! موی مردونه مگه چقدره زورش میاد سرشو شونه کنه!! همیشه نامرتب و شلخته اس! اناقش، ماشینش، کمد لباسهاش! همه و همه بوی گند میده و به هم ریخته است. سال تا سال یه مسواک به دندوناش نمی زنه!!! ساعت خوابش که می رسه اصلا حالیش نیست مهمون داریم یا توی مهمونی هستیم همون جا روی مبل می خوابه!! همه کارهاش و حرفهاش رو اعصابه!! متخصص اینه که در کمال خونسردی تا سر حد جنون عصبیت کنه! من یه دختری بودم که خیلی به سر و وضع و لباسم اهمیت میدادم هیچ وقت هیچ واکنشی از این بشر ندیدم که مثلاً تعریفی بکنه از لباسم از تیپم!!! اصلا به چشمش نمی اومد!! اوایل ازدواجمون هی می رفتم دم به دقیقه لباس عوض می کردم به خودم می رسیدم🥺 اصلا انگار نه انگار!! انگار کوره!! به مرور ذوق و شوقم از دست رفت و شدم لنگه خودش و خیلی کم لباس می خرم. هر کسی منو می بینه می گه تو چرا اینقدر عوض شدی؟؟ اینهمه تنش و مسأله با خانواده اش داشتم هرگز و هرگز هیچ حمایتی از من نکرد که البته از بی عرضه گیش بود😒 و وایساد تماشا کرد که چه بلاهایی که بر سرم نیاوردن فک و فامیلاش! با اینکه خیر سرش تحصیل کرده است و مهندسه مثل آدمهای بدوی فکر می کنه اصلا طرز رفتار با بچه رو بلد نیست!! بچه رو دیونه می کنه آنقدر که روی اعصابش اسکی می‌ره.بخوام بگم تا صبح طول می کشه! خلاصه اش اینه که ادمو دیوانه می کنه با کارهاش حرفهاش حماقتهاش!!!آنقدر توی جمع چرت و پرت می گه و حرفهای بی سر و ته می کنه که باعث خجالتم میشه😓 ولی خوب،خیلی خیلی منو دوست داره😂😂 و تمام تلاشش رو می کنه که رضایتم را جلب کنه😐 تمام سعیش اینه!! که برای من قابل قبول نیست! می دونم هر کاری که نکرده در توانش نیست و حد و اندازه و توان و فهمش همینقدره🤚🏻

نمی تونم! نمی تونم باهاش کنار بیام!! خیلی تلاش کردم که درکش کنم و از زاویه دید اون دنیا رو ببینم. ۱۳ ...

چقدر کپی منییییی.هر چی از خودت گفتی من بودم هر چی از شوهرت گفتی همممممش شوهرم بود

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

چند روزه میخوام این تاپیک رو بخونم گفتم ولش کن یاد نداشته هات میفتی 

ولی چند صفحه شو خوندم  واقعا وایب خوبی گرفتم 

عشق همتون پایدار باشه

واقعا آدم خوشحال میشه که هنوزم آدمای خوشبخت هستند. انقدر که تاپیکای ناراحت کننده خوندم فکر می کردم دیگه خوشبختیی وجود نداره

اینکه یکی باشه دوستت داشته باشه عالیه ..البته دوست داشتن واقعی اما برای من بودن یا نبودن همچین کسی م ...

میشه بدونم چه جوری خودتون و دوست دارین. میخوام یک کاری بکنم پسرم خودشو دوست داشته باشه اصلا عزت نفس نداره. خیلی خودش و تحقیر میکنه البته مقصر پدرش هم هست که فقط تحقیرش میکنه

محضر نبود مرکز مشاوره پزشکی بود و پزشک تیم پزشکی خودشون بعد نامه به محضر دادن

اها اینطوری درسته عزیزم بهر حال ارزوی خوشبختی در کنار هم براتون میکنم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
الان تکلیف شوهری که ناهار میپزی نمیاد سر سفره بعد میره تخم مرغ میشکنه چیه

بزار این تخم مرغ بخوره کبدش بترکه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
خیلی ناراحت شدمناراحت برای غرور مردی که دستش خالیهو نمیتونه بزای همسرش خرید کنهدوستت داره... دستش خا ...

من پیش خانوادم همیشه تمام سعیمو کردم که متوجه وضع مالیمون نشن اما 

اوضاع زندگی ما دیگ یچیزی فراتر از فقر بود .و تنها چیزی ک از زندگی مشترک 

تو زندگیمون بودش عشقه بینه منو همسرمه .راستش من مجرد ک بودم دیپلم خیاطی و ارایشگری  و گرفتم ..اما نشد که بتونم ازش بهره ای ببرم البته ارزش عشق تو زندگیع من همیشه بالا تر از مادیات بوده اما متاسفانه ب حدی سرزنشم میکنن و تیکه و حرف و حدیث بارم میکنن ک همسره من هیشکدوم از اینارو نمیشنوه چون من نزاشتم ک متوجه بشه .همرو ریختم تو خودم .و همیشه دلم ب این خوش بود ک هرچی هس از اول انتخاب خودم بود و دوستش دارم .و همه جوره پشتشم .و امید دارم ک روزه طلایی بلاخره یروز میاد .وقتی خیلی از زنو شوهرارو میبینم .میگم حداقل شاید تنها مشکل زندگیه ما فقد از نظر مالی باشه .و درد دیگ ای نداریم و عشقمون روزبروز بهمدیگه بیشتر شده .و این حرفم ک میگن گشنگی نکشیدی تا عشق یادت بره رو یقرن قبول ندارم چون که من هشت ساله ازدواج کردم که هرهشت سالش از اون شروعش تا ب الان ب نداری گزشته .و شوهرم حتی یکبار فقد یکبار نتونسه منو یه مسافرت ببره سال ب سال لباس هم مادرم برام میگرف اما هیچوق بروش نیاوردم ک چرا ؟.تالا برام کادویی ک ارزش مالی داره نخریده هرچند ک یه شاخه گلی اگر بهم داده ب اندازه یه سرویس طلا ذوق برام آوردع ...و حتی خرج بچهامم رو دوش خانوادهامونه..اما شکایت من از وضع مملکتمونه ک اینکارو با زندگیع مردم میکنه ک یه مرد نتونه زندگیشو اداره کنه .حرف دوروبریا اینقد تحقیرم کرد که بزور همسرمو راضی کردم ک درکنار هم کار کنیم تا عشقمون پایدار باشه .برامون دعا کنید 

نه عزیزم منم همسرم وضع مالی خوبی نداره اول ازدواج بیکار شد به سختی کار پیدا کرد ماهم هیچی نداریم پول ...

،😭ایشالله که اوضاع هممون دروست میشه .

ما راستش اول زندگی چون با مخالفت خانوادهامون همدیگرو انتخاب کردیم 

و من باز خانوادم جهزیه گرفتن اما 

از طرف شوهرم خودش توان خرید کالا و گرفتن عروسی و حتی خرید حلقه هم نداشت اما بخاطر اینکه دوسش داشتم ب چشمم نیومد خودم نداشتن خوراک و لباس و اینجور چیزا برام یقرن مهم نیس چون وقتی همسرم یه لبخند با عشق بهم میزنه و اون چاله لپش میفته رو صورتش دلم براش غش میره و چشمم رو همه چی بسته میشه😂😂😂🤤🤤🤤🤤😅😅😂🤣🤣 😋😋😋

تمام حرفهای اطرافیانم زیر یه ثانیه پوچ میشه 🤣😂🤣🙃

بخدا اگ بقیه میدونستن 

دیگ بخودشون زحمت نمیدادن اینقد رو مغزه من هشت ساله تمام اسکی برن 

غیراز عشق بود هشت سال تحمل نمیشد کرد🤣 

عزیزم دعا میکنم بهترینها برا هممون رقم بخوره 

و واسمون یروز خیلی خیلی خوب بیاد