2777
2789

من الان یازدهم تجربیم و این اساتید رو برا سال بعد میخوام پایمم صفر نیست ولی ضعیفم خودمم شیمیو خیلی دوس دارم و میخوام درصد بالا بزنم

هادیان فرد از صفر نمیگه بازرگان هم حجم کلاساش زیاه

فراهانی هم خوبه ولی سطح بالا نیست

باهر کدوم از این اساتید درصد تون ازمون ها و کنکور چند بود

لطفا نگید برو کتاب بخون (مبتکران که نویسندش بازرگانه ) و دبیر های دیگه رو معرفی نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فراهانی عالیع،برای مفاهیم فراهانی ببین بین صفر تا پنجاه درسد میرسونتتبرای درصد بالا تر هم باید گتاب ...

برای مفاهیم که بازرگان بهتره
تا 50 درصد هم فایده نداره درسنامه بخونم هم بهش میرسم نردبام و ایکیو زدنم هم نمیشه چون خودش میگه خیلی سبز تک بزنید

برای مفاهیم که بازرگان بهتره تا 50 درصد هم فایده نداره درسنامه بخونم هم بهش میرسم نردبام و ایکیو زدن ...

والا من سال یازدهم بابایی میدیدم اصلا نمیفهمیدم چی میگه امسال رفتم با فراهانی برای مفاهیم واقعا عالیه 

خودشم میگ خیلی سبز تک پایه تکلیف هم میده اما برای اینکه درصدت بره بالا خودت باید کتاب تست حل کنی ربطی ب دبیرت نداره اون میاد درس میده میره تو باید تستای سطح بالاتر حل کنی

والا من سال یازدهم بابایی میدیدم اصلا نمیفهمیدم چی میگه امسال رفتم با فراهانی برای مفاهیم واقعا عالی ...

بابایی که کلا بدرد من نمیخوره
فراهانی هم خودنم انتخابمه ولی خوب حساب کردم نمیشه بجز تست های تکلیف و ازمونا تست دیگه ای زد

میشه بپرسم چرا درصدتون تو ازمونها میتونید نردبام بزنید پایه قبلی خودتون چطور بود

من داداشم فیلم های این استاد رو نگاه میکرد پزشکی قبول شد 

برای شیمی هادیان فرد 

فیزیک شجاعی 

زیست فرهمندنیا 

ریاضی هم معین کرمی 

من خودم کلاس دهم تجربی ام 😂