حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خواهرم میخاست زایمان کنه یه خانم افغانی اومد بیمارستان اینقد از درد گریه میکرد میخاست زایمان کنه ولی پرستارا عین شما هی میگفتن افغانیه افغانیه باشه درست از یه کشور دیگست ولی انسانیت خیلی خوبه برای رضای خدا باشه نه خاص عام
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
چرا آین حرفو میزنید ؟؟؟ انسانیت داشته باشیم خواهرم میخاست زایمان کنه یه خانم افغانی اومد بیمارستان ا ...
عزیزم انسانیت خوبه اما امکآنات دادن بهشون باعث میشه جمعیتشون زیادتر شه نمیدونم کجایی الان مشاغل کارگری و خونه های پایین شهر تهرانو گرفتن و خود هموطنامون کارتون خواب و معتاد شدن ۱۰ تا بچه میارن میفرستن سرچارراه معلومه از پس اجاره های سنگین برمیان یا میرینن تو درامدا و کارگر ایرانی بیکار میشه هیچ جای دنیا انقد انسانیت زیادی ب خرج نمیده برا پناهنده ها جز ما
فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
به نظرم بدین به خیریه عترت فاطمی. مخصوص سادات یتیم و یا ساداتی هست که پدر و مادرشون جدا شدن کلا میخوام بگم مخصوص ساداته.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.