2777
2789
عنوان

شیمی هادیان فرد یا فراهانی یا بازرگان

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 32 پست
بابایی که کلا بدرد من نمیخوره فراهانی هم خودنم انتخابمه ولی خوب حساب کردم نمیشه بجز تست های تکلیف و ...

عزیزم🥲ببین تو هر جلسه که ببینی خودش بهت تکلیف میده ک تکالیفش یا تالیفی یا بیشتز از تک پایه خیلی سبز

من ی روز ویدیو و تکالیفشو میبینم و حل میکنم ی روز بعدش تست نردبام میزنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین درصد اصلا با معلم به دست نمیاد درصد میزان تستیه که تومیزنی معلم فقط اموزش تو اوکی میکنه دیگه اینکه باهاش به چه درصدی برسی کاملااا به خودت بستگی داره وسواس زیادی سر این موضوع نباید بخرج بدی هادیان فرد خوبه از صفرم میگه 

اگرم کلا با اینا حال نمیکنی مصلایی ببین شاید اوکی بودی باهاش

من داداشم فیلم های این استاد رو نگاه میکرد پزشکی قبول شد برای شیمی هادیان فرد فیزیک شجاعی زیست فرهمن ...

ماشالله
زیست فرهمند رو که میگیرم
ریاضی میخوام با اریان بگسرم 

بعد به درس های دیگه هم میرسی روزی چقدر میخونی

روی ده ساعت و نیم /سه تا درس اختصاصی میخونم هر درس دو پارت و یک پارت عمومی

هرروز دو پارت زیست و دوپارت ریاضی 

شیمی و فیزیک هم چرخشی هست دوروز دوپارت شیمی ک ویدیو و خل تکالیف روز اول و روز دومش هم تست پیشرفته

دو روز بعدش هم دوپارت فیزیک جایگزین میکنم روز اول ویدیو و تکالیف روز دوم تست پیشرفته میزنم

البته من کنکوری هستم و یازدهمی نیستم

ببین درصد اصلا با معلم به دست نمیاد درصد میزان تستیه که تومیزنی معلم فقط اموزش تو اوکی میکنه دیگه ای ...

نهفقط با این 3 تا ارتباط گرفتم
هادیانفرد مسادلش خوبه و لی مفاهیم و حفظیات رو زود میگذره

نهفقط با این 3 تا ارتباط گرفتم هادیانفرد مسادلش خوبه و لی مفاهیم و حفظیات رو زود میگذره

ببین باور کن داری وسواس الکی بخرج میدی ضرر میکنیا حفظیاتو که خودت باید بخونی مفاهیمم خوب میگه دیگه

فیزیک رو مسخوام با قضاتی بگیرم

ببین دبیر خیلی خیلی سلیقیه و حقیقتا فقط ۲۰ درصد کار تو دبیره بقیش تلاش و میزان تستیه ک میزنی

من فیزیک دبیر زیاد میدیدم از سال دهم تا الان و فقط با یحیوی کنار اومدم

ببین دبیر خیلی خیلی سلیقیه و حقیقتا فقط ۲۰ درصد کار تو دبیره بقیش تلاش و میزان تستیه ک میزنیمن فیزیک ...

یحیوی نهایتش تا 50 درصده البته من میتونم باهاش نشر الگو رو کامل بزنم ولی نردبام نه

یحیوی نهایتش تا 50 درصده البته من میتونم باهاش نشر الگو رو کامل بزنم ولی نردبام نه

خب ببین هیچ دبیری برای هیچ درسی تورو به درصد بالای ۵۰ نمیرسونه

هرذبیری تدریسشو میکنه و اون چیژی که باعث‌میشه تو درصدت بره بالا میزان تستیه ک میزنی و سطح تست ها

من خودم پارسال فقط ویدیو میدیدم تست هیچی هیچی نمیزدم درصدم بالا ۳۰ نمیرفت

اما امسال فقط یبار ویدیو رو نگاه میکنم مفهوم رو درک میکنم فقط تست میزنم مثلا برای زیست خیلی سبز تک پایه و پینوکیو و ای کیو یکی در میون و نردبان میزنم

چون فقط متن کتاب و میخونم و بعدش فقط تست میزنم خذاروشکر درصدمم همیشه خوبه 

اخه ببین هم سطح پایین تره هم تکلیفش اجباری نیست هم تست کمتر تو کلاس مسزنه

کرمی مفهومی میگه از صفر تا صد

اریان حیدری فرمولایی که میگه فقط به درد تستای خودش میخوره این اشتباهو نکن قضاتی هم همینجوریه