2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1338964 بازدید | 72868 پست
یعنی امشب من بعد از قرنی اومدم چه قدر حرف زدم . 😅😅😅😅

سلااام مامان سبحان خوبی

خواهرم امتباز وام رسالت میخواد 

تو اعتبار سنجی قسط رو براش ۵۶۰۰ زدن ، بابام و همسرم هرکدوم حدود ۵۰ امتیاز وام دارن بهس میدن

یه ۱۰۰ دیگه میخواد باید ۲۰۰ وام بگیره از کجا بخره

چقد مثل همیم تو این مورد.راحت تونستم از همه دل بکنم و اینجا زندگی کنم نرم شهرمونم برام مهم نیست..‌‌. ...

بهت چی گغته بودم😍

اونجایی خوشه که فکر آرومه و زندگی خوشتر. 

زندگیت به کامت باشه💃🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دستپختش عالیه بعدم تمیز تمیز کارش رد انجام میده ی بشقاب میزاره قاشق یا کفگیر رو میزاره روش اصن کلا م ...

خیلی خوبه پس بزار بیشتر آشپزی کنه برات 

تو استراحت کن💃🏻

[QUOTE=365710406]سلام دوست قشنگم خوبی خوشی چقد خوشحال شدم پیامت دیدم😍😍😘 حال و احوالت چطوره؟.... ...

قربونت عزیزم 

خدا رو شکر ما هم خوبیم و میگذرونیم 😅

کار خوبی کردی قطعش کردی پاییز به محض اینکه دارویی مصرف میکنی عوارضی دیدی باید سریع قطعش کنی خدایی نکرده عوارضش حاد تر میشه. انشالله که هر چه زودتر خوب بشی دوست قشنگم

@پاییزمهر    

سلام عزیزم ، به به مبارکا باشه چشم ودلت روشن ، خداروشکر گلم ، انشالله پاقدمش پرازخیروبرکت باشه برات ...

شیوا من حس میکنم بچه دیفن دختره. 

و مثل خودش رنگ پوستش😍

حالا دیگه درست و خرابش نمیدونم😅

تازه فک میکنم از این لباس ها هم تنش میکنه و براش میخره. تقریبا رنگ گلبهی🤣

@دیفن_باگوجه    

خوشکلا جواب مامان بزرگتون ندادین که چرا پیاما برامن خیلی ریز شده مثل مورچه شده؟

احتمالا برا سایت 

از چ مرور گری میای 

من گوگل اینطوری شده 

ولی الان از گردو پلاس میام 

تبلغیات  سایتم بالا نمیاد راحتم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلااام مامان سبحان خوبیخواهرم امتباز وام رسالت میخواد تو اعتبار سنجی قسط رو براش ۵۶۰۰ زدن ، بابام و ...

سلام عزیزم ، من که کرج هستم یک دفتری رو میشناسم و یک کانال هم هست داخل ایتا .

من از هر دوی اینها امتیاز خریدم چند وقت پیش .

ولی به نظرم از کافی نت های نزدیک خودتون بپرسید احتمال زیاد دارن اگر نداشتن به من بگو داخل خصوصی آدرس این ۲ جا رو بگم .