2777
2789
عنوان

ضرر مالی کردم ترخدا همه بیاین دلداریم بدین من سکته میکنم واقعا میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 66 پست

وضع هممون همینه ، همسرم ۲۵۰ میلیون یجارو پارسال گرفته و ۲۵۰ داده بهش ، اگه همون رو طلا میخرید الان صد تومن روش بود اما باید کلی کار کنه تا جبران بشه ، 

به این فکر کن که سرمایه ات رو هنوز داری و دزد نبرده اتفاقی که چند سال پیش افتاد و دزد هم پیدا نشد . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شغلمون کارمندیه و ثابت

اینجا ایرانه.  خوبه اجتماعی هم هستی.   دیگ به اتفاقی ک افتاده فکر نکن.   خدای نکرده سکته کنی با ده برابر این پول هم روبراه نمیشی.  پس بیخیال باش. 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
وای چقدحریصید😳😳

کجاش حریصه بدبخت؟! داره از ضرر مالیش میگه، این شد حریص بودن؟!! اگه برات قابل درک نیست درد و دل کردن کسی، میتونی سکوت کنی چیزی هم نگی که بدتر طرفو ناراحت کنی

کافه های الان کلی باگ دارن و کلی جای پیشرفت با یکم ایده دادن میتونی کافت رو ب بهترین کافه با کلی مشتری تبدیل کنی  مخصوصن فضا و دکوراسیون کافه ک از اصلی ترین معیار انتخاب یه کافس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

سلام عزیزم به هر حال ریسک کردی دیگه ان شاالله خیره طلا همیشه قیمتش زیاد میشه من مامانم ۸ سال پیش که گرم طلا ۱۲۰ تومن بود ۲۰ میلیون داشت بهش گفتم مامان طلا بگیر ولی گذاشت بانک الان اون ۲۰ تغییر نکرده ولی خودش میگه اگه طلا گرفته بودم الان خیلی خیلی سود کرده بودی من خودم سال قبل خواهر شوهرم یه پولی داده بود به همسرم قرار بود تیکه تیکه بهش بدیم ولی اینقدر گفت من تازه دستبندی خریده بودم ۲۴ میلیون فروختم ۱۸ میلیون تا پولش رو جور کنم مجبور بودم 

ان شاالله باقی زندگی موقعیت جور میشه که بخری 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

من بهت میگم سود کردی به چند دلیل اگه طلا میموند خونه اینایی که الان میگم رو نداشتی 1وقتتی که با همسرت تو طول روز گذرندی رابطه ای که باهاش صمیمی تر شده واین یعنی پیوند خانوادگی محکم تر زمانی که به جنب وجوس تلاش گذروندی که برای بدنت مفید تر از تو خونه موندن ونگهبان طلاها بودن هست وسرو کله ای که با مشتریا زدی که برای روحیت ام خوبه بلاخره تو خونه موندن راکتی ابم مرداب میکنه پس با این حساب برد کردی البته اگه بتونی تایپیکم رو بخونی اخه الان خوابم میاد  

همش همین میگم با خودم

مطمئن باش هر جیزی که قسمتت باشه همین میشه من تاپیک قبلت هم خوندم فهمیدم میخواستی خونه عوض کنی 

با سودش نمیشه خونه عوض کرد که بعد حتما این به صلاحت بوده