2777
2789
عنوان

ضرر مالی کردم ترخدا همه بیاین دلداریم بدین من سکته میکنم واقعا میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 66 پست
از کجا معلوم طلا رو نمیفروختی خونت رو دزد نمیزد ؟؟؟

تو با اصل پول طلاهاتم نمیتونستی خونه بخری چه برسه با اون صدو هفتاد تومن پس حرص الکی نخور من تازه از بیمارستان مرخص شدم و ۲۵۰میلیون هزینه درمانم شد الان چکار کنم بگم میخواستم با اون پول ماشین بخرم یا فلان ولی حداقل تو درد هم نکشیدی من اینقدر درد و عذاب هم کشیدم که نگو عزیز اینا اسباب بازی های زندگی هستن اصل زندگی چیز دیگس بگرد راهتو پیدا کن مال دنیا مال دنیاست انشالله همیشه سلامت باشی جای پول پیدا میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم به هر حال ریسک کردی دیگه ان شاالله خیره طلا همیشه قیمتش زیاد میشه من مامانم ۸ سال پیش که ...

والامن طلا خریدم یه چسه سود بیشتر روش نیومده اجیم بهم یه دینار۲۵۰۰داد چن روز پیش رفتم فروختم دوبرابر سود کردم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

عزیزدلم کاش همیشه ضرر مالی باشه ...

دور از جون خودت و عزیزات ..بچه برادرم ۱۷ ساله با ماشین تصادف کرد به رحمت خدا رفت ..

بابا مامانش یه ساله بی حال و بی جون افتادن ..همش میگن کاش کل خونه زندگیمون دارو ندارمون آتیش گرفته بود و بچم پیشم بود

نه عزیزم به کافیشاپا جنس میفروشیم

خوبه پس، یه درآمدی دارین و سرتونم گرم میشه

وسایل هم روز به روز گرونتر میشه

ایشالله موفق باشین

و بزودی خونتونم بزرگتر کنین

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
والامن طلا خریدم یه چسه سود بیشتر روش نیومده اجیم بهم یه دینار۲۵۰۰داد چن روز پیش رفتم فروختم دوبرابر ...

منم از این دینارا یکی دارم ۲۵۰۰ چند تا دیگه هم دارم که کمتر هست هر کدوم ۲۰۰ تومنی فکر کنم بشه ولی ما یه اقوامی داریم این خیلی طلا دوست هست از قدیم شاید گرمی ۵۰ خرید می‌کرده ماشاءالله الان واقعا سود کرد خدا ان شاالله خودش کمک همه کنه واقعا زن ها خیلی علاقه به طلا دارن🤭🤭

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
چقد قشنگ حرف زدین خیلی مرسی

خواهش عزیزم برو با اعصاب راحت راحت بخواب تو در اون زمان بهترین تصمیم رو گرفتی وضعیت اقتصاد سرو ته نداره وگرنه شما مقصر نیستین ولی یه چیزی نظرمو جلب کرد گفتی شغل سوم این خیلی عالیه که شما شغل سوم دارین و مطمین هستم خیلی زود جمع و جور میشین به وقتش خونه هم میخرین برو با ارامش کامل صورتت رو بشور یه کرم ابرسان بزن دست و صورت و کف پاهات پنج تا نفس عمیق بکش و شکر گذاری کن و در کمال ارامش ریلکس کن و بخواب 😘

ولی ارز قدیم گفتن ان شاالله ضرر جانی نبینی قیمت الان همه چیز گرون شده خدا کریمه 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂