2777
2789
عنوان

ضرر مالی کردم ترخدا همه بیاین دلداریم بدین من سکته میکنم واقعا میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم وقتی کاری رو شروع میکنیم زمان میبره به سود زیاد برسید الان اولشه ناامید نباشید با گذشت زمان و تداوم کارتون ان شاالله این قدر سود میکنید ک ضرر الان جبران میشه و به چشمتون نمیاد دیگه

دیگه کاریه که شده با زیاد فکر کردن خودتم مریض میکنی ما هم اسفند طلا هام رو فروختیم ماشین صفر خریدیم  ۹روز پیش شوهرم صبح رفته بود نون بخره اینجا برف باریده بود ماشین لیز خورده بود زده بود به تیر برق که چقدر خرخشه هنوز درستش نکردیم 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش

غصه مال دنیا رو هیچوقت نخور

پول میاد و میره

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️