2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گریه کنم برای بی لیاقتیم برای اینکه خدا مامانم را برد. دلتنگم برای دیدن چشمهاش صورت مثل ماهش.غم من م ...

منم مادرم فوت کردن..اصلا هم گریه برای مرده رو درک نمیکنم چون مرگ حقه و هرکی و روزش.. بجاش با لبخند و ی ساخه گل برو سرقبرش فاتحه با یه خیال خوش بخون..قران بخون بالاسرقبرش باهاش حرف بزن و از زندگیت و روزمرگیت بگو.. میبینی چقد سبک شدی بهت قول میدم

تابع قلبمم...

منم مادرم فوت کردن..اصلا هم گریه برای مرده رو درک نمیکنم چون مرگ حقه و هرکی و روزش.. بجاش با لبخند و ...

خدا رحمت کنه مادرتون را.

من پدرم خواهرم بچه خواهرم مادرم را از دست دادم. مادرم خیلی جوان بود فقط پنحاه سالش بود. یکسال و نیم بود مریض بود خیلی خیلی درد کشیدیم. یاد زجرهایی که کشیدیم میفتم نابود میشم.

مامان من شاهرگش قطع شد تمام خون بدنش ریخت روی دستهای من و رفت عین تو فیلمها 😭😭😭 هشت ماه بود بلع نداشت تکلم نداشت نفسش هم با تراک بود ولی روی پای خودش بود نماز میخوند. من خیلی دوستش داشتم دلم براش تنگ شده از عصری رفتم سر مزار و اومدم بیقرار و بی تاب شدم