2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد کمک لطفا

174 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

دخترم ۲۷۰۰ بدنیا اومد دوماهه که شد ۴۶۰۰ شیرخودم میخورد با دو وعده شیر خشک بیومیل دکتر اومد شیرخشک نان گفت بده وزن دهیش بیشتره دقیقا از روز دوماهگی من نان گرفتم بهش میدم با مولتی ویتامین پدیا بست دقیق بعد یک هفته از دوماهگیش رفتم وزن کردم شده بود ۵۱۰۰ امروز دوباره بعد ۱۸ روز از دوماهگیش  رفتم وزن کردم شده ۵۲۰۰ یعنی چرا دوباره رشدش کند شده تو این ۱۰ روز فقط ۱۰۰ گرم 

حقیقتا من تو اون هفته ای که نیم کیلو اضاف کرد خیلی خوشحال شدم گفتم حتما تاثیر شیر نان هست ولی دوباره تو ده روز هیچی اضاف نکرد

عزیزم خودت شیر نداری؟من بچم زود بدنیا اومد ۱۹۰۰ بود وزنش و چون زود بدنیا اومد نمیتونست شیر بخوره و شیر خشکی شد 

اگه خودت شیر داری بهترین شیر برای بچس هم استخوان بندی هم وزن گیری و... اگه نه نگران نباش فقط شیرشو طبق دستور و خوب بهش بده انشالله سالم و سلامت بزرگ بشه گل دختر

بعد عزیزم نان سنگین ترین و چرب ترین شیر خشکه که فقط چاق میکنه بچرو ،من اینارو خودم نمیگم چنتا متخصص رفتم و نظراتشون همین بود اگه بچت دل درد و کولیک نگرفت ایراد نداره و بهش بده وگرنه معده نوزادو خیلی اذیت میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودت شیر نداری؟من بچم زود بدنیا اومد ۱۹۰۰ بود وزنش و چون زود بدنیا اومد نمیتونست شیر بخوره و ش ...

شیر خودمم میدم عزیزم کمکی شیر نان باهاش میدم شیرم قوت نداره هر چقدر هم چیزای چرب و .. خوردم فقط خودم چاق شدم بچم نه

خیلی ریزه نشون میده دوست دارم جون بگیره 

شیر خودمم میدم عزیزم کمکی شیر نان باهاش میدم شیرم قوت نداره هر چقدر هم چیزای چرب و .. خوردم فقط خودم ...

درسته بیشتر شیر خودتو بده که عادت نکنه به شیر خشک چون هم راحت تره خوردنش هم خوشمزه تره 

چیزای چرب نخور برنج و ماش و ماکارونی و برنج و شوید و اینا خیلی تاثیر داره امتحان کن حتما

بعد عزیزم نان سنگین ترین و چرب ترین شیر خشکه که فقط چاق میکنه بچرو ،من اینارو خودم نمیگم چنتا متخصص ...

اون میخوره دوست دارم حس نمیکنم اذیته فقط از وقتی نان میخوره مدفوعش سبز با دونه های زرد بود قبل اون مدفوع زرد بود

بنظرم شما چرا تو این ده روز فقط ۱۰۰ گرم اضاف گردم درصورتی که هفته ی قبلش ۵۰۰ گرم اضاف کردم

یسری دکترا میگن شیرخشک فقط پف میکنه بچه 

رو شیر خودت کار کن مکمل شیرافزا غذاها مقوی و مایعات بخوز

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
درسته بیشتر شیر خودتو بده که عادت نکنه به شیر خشک چون هم راحت تره خوردنش هم خوشمزه تره چیزای چرب نخو ...

اینا میخورم عزیزم شیرم کم نیست مشکلم چربی نداره میدوشمش آب خالیه رقیه چرب نیست همه بهم میگن شیرت بدرد نمیخوره دیگه اومدم خشک هم کمکی گرفتم🙃

یسری دکترا میگن شیرخشک فقط پف میکنه بچه رو شیر خودت کار کن مکمل شیرافزا غذاها مقوی و مایعات بخوز

اره درسته ولی شیر خشک هم وزن نداد به بچم الان ده روز فقط ۱۰۰ گرم اضاف کرده

اون میخوره دوست دارم حس نمیکنم اذیته فقط از وقتی نان میخوره مدفوعش سبز با دونه های زرد بود قبل اون م ...

فکر میکنم حالت شوک داده و یهو وزن گرفته و بعد عادت کرده بندش به این میزان پروتئین و چربی و داره طبیعی رشد میکنه ،نگران نباش 

مدفوع سبز گاهی نشونه ی چاییدن و سرما خوردگیه دل و کمرشو گرم نگه دار 

یسری دکترا میگن شیرخشک فقط پف میکنه بچه رو شیر خودت کار کن مکمل شیرافزا غذاها مقوی و مایعات بخوز

مکمل شیرافزا دلستر جو آبگوشت روغن محلی کره همش میخورم ولی شیرم میدوشم آب خالیه چرب نیست

ویتامین پدیا بست رو از ۶ماه ب بعد میدن کهالان قطره آ د بده.انقدرم خودتو درگیر وزن بچه نکن شیرش بده ...

دکتر مولتی ویتامین داد بنظرتون ندم فقط آد بدم؟

متاسفانه خیلی درگیر وزنشم خودمو دارم داغون میکنم دوست دارن تپلی بشه