2777
2789

از ده روز پیش تب بچه ام شروع شد

چون اون یکی بچه ام هم سرما خورده بود و با شربت استامینوفن ساده کنترل شد تا بعد دو روز تب از بین رفت برای این بچه ام هم همین کار رو کردم ،اما روز سوم رفتم دکتر،گفت عفونت نداره با همین استامینوفن کنترل کنبم تا دوره ویروس بگذره اما دو روز بعد تب به چهل رسید با وجود مصرف استامینوفن،دکتر سریع شیاف داد تا تشنج نکنه سرم و ایبوبروفن و گفت با استامینوفن این ویروس کنترل نمیشه

چرک خشکـکن داد،گفت با این که عفونت نداره جهت اطمینان بخوره

سرم رو زدیم ولی برای آزمایش که رفتیم اصلا رگ پیدا نشد

الان سه روز میگذره من هم طبق چیزی که تو کاتالوگ دارو گفت اییوبروفن رو از امشب قطع کردم ولی دوباره ۳۶ونیم هست دماش،۱۰روز گذشته هنوز سرفه های خیلی بد داره

اگه تب برگشت چیکار کنم ؟آزمایش بدم؟یعنی عفونت وارد خون شده؟یا ایبوبروفن رو باید ادامه بدم؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه ایبوپروفن خطرناکه؟ به نسبت استامینوفن؟

قوی تر هست و مصرف همزمان شون خیلی خطرناکه

دوست خواهرم پارسال به همین دلیل فوت شد

میترسم بیش از حد بدم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
یا خدا من به پسرم دادم سر واکسن ۶ ماهگیش

عزیزم برای زیر شش ماه که ممنوعه حتی تا یک سال هم بهتره ندی چون کارکردش با استامینوفن فرق داره 

در کل از این دارو تا میتونی استفاده نکن من که قبل و بعدش تا یک ساعت چیزی نمیدم از ترس

خداروشکر تو تاپیکت اومدم خاک تو سرم اینقد بی فکرم

خدا نکنه عزیزم من هم تا قبل اون با اینکه سه تا بچه دارم نمیدونستم

من دادم مشکلی براش پیش نیومد ها درجا تب ش قط شد

باهم دادنش خطرناکه

تنها بدی فکر نکنم.اما خودش  تو کاتالوگ نوشته نباید داد

شاید باید قطره اش رو بخری