2777
2789

بخدا میخوام فقط درد دل کنم با یکی با جون کندن پول جمع کردم ذره ذره طلا خریدم با شوهرم دوتایی کار کردیم مرداد تصمیم گرفتیم بفروشیم کاارسوم راه بندازیم جنس خریدیم لوازم کافیشاپ بفروشم 116 گرم طلا رو فروختم 420 تومن 30 تومنم وام گرفتم 450 تومن از مرداد تاحالا 30 تومن سود کردیم اگر طلاهامو داشتم 170 تومن سود میکردم حالم خیلی بده تپش قلب دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از چی تپش قلب داری عزیزم 

مثل اینکه نمیدونی کجا زندگی میکنی 

اگر نمیزدی و طلا پایین میرفت باز ناراحت بودی ک چرا نفروختی مگه تقصیر توعه تو ایران گرگ وال استریت هم نمیتونه حدس  بزنه فردا قراره چی برسر ما بیاد 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

ببین عزیزم تو هر وقت طلا رو بفروشی بعدش میره بالا 

کارت رو راه بنداز و از اونجا سود بیشتری کن 

از من داشته باش هیچ وقت پشت سرت نگاه نکن تا یه کاری نکردی تحقیق کن ولی وقتی انجامش دادی دیگه اصلا بهش فکر نکن فقط به برنامه ات و آینده ات فکر کن 

اشکال نداره یه تجربه ایی شد واست 

ما هم کلی طلا داشتیم فروختیم زمین خریدیم 

بعد زمین هم بی آب و هست و همش دعوا داریم و دادگاه 

و شکایت 

خیلی ضرر کردیم اگه طلا ها رو داشتیم خیلی سود میکردیم 

اینطوری فقط یک مشکل به مشکل قبلی اضافه میشه   عزززیزم 

هم روانت هم جسمت رو از دست میدی خدای نکرده 

تنها هم نیستی

تو این مملکت گل و بلبل که از یک ثانیه بعد  خبر نداری چکار میشه کرد!!!!

پیگیر قیمت طلا هم نباش و از فاز عدد و ارقام باید بیای بیرون عزززیزم    ان شاالله خدا کمک کنه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

عزیزم اصلا ناراحت نشو خدا به هرکسی به هر اندازه ای که به صلاحش باشه روزی میده،اینکه ضرر مالی نیست.منم طلامو فروختم گرمی ۳۷۰۰ برای یه کاری اما الان شده گرمی ۵ تومن،اگه الان می‌فروختم با نصف طلا کارم میشد،بیخیال بابا اینو همیشه یادت باشه همه ی چیزایی که ما داریم یه امانته دست ما ،اینو با خودت تکرار کنی آروم میشی چون ما هیچی از خودمون نداریم.پس چرا بشینم غصه بخورم در حالیکه با بدبختی ذره ذره جمع کرده بودم