2777
2789
عنوان

از خودم بی دلیل متنفرم

121 بازدید | 25 پست

لطفا مسخره نکنید.همش خوددرگیری دارم.😭 پسری هستم بنظر خودم ریز نقش ۶۳ کیلو و قدم ۱۷۱. دوسال درگیر قد بودم. دارو و مکمل، باشگاه.... همش بی نتیجه بود میدونستم بی نتیجس ولی باز انجام میدادم چون برام هضمش سخت بود که صفحه رشدم بسته شده. نمیدونم چرا موضوع ریز نقش بودنم برام شده فوبیا. از خودم بدتر زیاد دیدم ولی باز شکست نفسی میکنم. بعضی وقتا میریزه بهم روح و روانم مطمئنم این مشکلم حل میشد باز از خودم یه ایراد دیگه میگرفتم نمی دونم این به کمالیت بر میگرده یا مشکلات روانی. شرایط ایده ال دارم نسبت به هم سن سالام ده هیچ جلوترم رشته ی خوب، معافیت سربازی، کار خوب، پدر مرفه و خانواده مهربون البته میگم مرف ینی معمولیم و... ولی اصلا از زندگیم راضی نیستم. با دوستام فردا میخوام برم پارتی خوش بگذرونیم ولی حالم خوب نیس. بعضی وقتا یه موضوع بی ارزش هی میخوام بهش توجه نکنم مثل دارکوب مغزمو میخوره. دلیل اینکه هیکلم زیاد خوب نیس یه مدت دوران نوجوانی دارو افسردگی میخوردم. جالبیش اینجاس خیلی دارو هم عوض کردم ولی بازم این فکرو خیالا رو داشتم. چیکار کنم بنظرتون حالم خوب بشه؟ الان داشتم ریاضی کار میکردم هیچی هیچی اعصابمو ریختم بهم. بنظرتون روانی چیزی هستم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم بیماری روانی رو همه داریم، یکی کمتر یکی بیشتر 

در مورد قدم خودت رو درگیر نکن 

به لباس پوشیدنت اهمیت بده، باشگاه برو 

خوب بودن ربطی به قد نداره، تاثیر داره اما همه چیز نیست 

مثلا یونگی رو ببین، قدش همین حدوداست اما اون قدر خوش پوش و خوش هیکله که اصلا این قضیه به ذهن خطور نمیکنه که فلانی قدش چقدره 

این یه معیاره که نسبیه، همین 

خیالتو راحت کنم قد و وزن مردا هیچ اهمیتی نداره تا زمانی که پول دارن و جنتلمنانه رفتار میکنن... رو ای ...

میدونم دوس دختر زیاد دارم. همچیو میدونم ولی نمیتونم کاری با خودم کنم🤦‍♂️