لطفا مسخره نکنید.همش خوددرگیری دارم.😭 پسری هستم بنظر خودم ریز نقش ۶۳ کیلو و قدم ۱۷۱. دوسال درگیر قد بودم. دارو و مکمل، باشگاه.... همش بی نتیجه بود میدونستم بی نتیجس ولی باز انجام میدادم چون برام هضمش سخت بود که صفحه رشدم بسته شده. نمیدونم چرا موضوع ریز نقش بودنم برام شده فوبیا. از خودم بدتر زیاد دیدم ولی باز شکست نفسی میکنم. بعضی وقتا میریزه بهم روح و روانم مطمئنم این مشکلم حل میشد باز از خودم یه ایراد دیگه میگرفتم نمی دونم این به کمالیت بر میگرده یا مشکلات روانی. شرایط ایده ال دارم نسبت به هم سن سالام ده هیچ جلوترم رشته ی خوب، معافیت سربازی، کار خوب، پدر مرفه و خانواده مهربون البته میگم مرف ینی معمولیم و... ولی اصلا از زندگیم راضی نیستم. با دوستام فردا میخوام برم پارتی خوش بگذرونیم ولی حالم خوب نیس. بعضی وقتا یه موضوع بی ارزش هی میخوام بهش توجه نکنم مثل دارکوب مغزمو میخوره. دلیل اینکه هیکلم زیاد خوب نیس یه مدت دوران نوجوانی دارو افسردگی میخوردم. جالبیش اینجاس خیلی دارو هم عوض کردم ولی بازم این فکرو خیالا رو داشتم. چیکار کنم بنظرتون حالم خوب بشه؟ الان داشتم ریاضی کار میکردم هیچی هیچی اعصابمو ریختم بهم. بنظرتون روانی چیزی هستم؟