جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
باز خوبه تو جواب میدی من ک لالم پدرشوهرم هر چی بدی بگی بهمون کرده اما من هنوز تو روش واینستادم فکر ک ...
منم خیلی جاها سکوت میکنم مجبوری .
ولی امشب پر بودم سرازیر شدم دیگه گاهی لازمه گوشمالی بدی منم اکثرا یا نشنیده میگیرم یا ب شوخی رد میکنم ولی امشب دیگه ریدم 😂😂😂 تایپک طولانی میشد وگرنه با جزیات میگفتم
خب میشد که بشه دوبار اینجوری دعوا بنداز بعد یاد میگیره غلط اضافه نکنه
عادتشونه کلا بی شخصیتن فکرشوبکن دیگه بقیه خواهذ وبرادر زاده هاش خونه اون یکی عمو دایی هاش میرن دورهمی میگیره خواهرش خونه همه برادرا میره اون یکی برادرا باهم رفت امد میکنن کلا این انگار وجود نداره سال ب سال یادس نمیوفتن که بیان برن تز بس گنده اخلاقشون
مال من کلا همینه همیشه طلبکار فکر میکنه خودش یا پسراش چین ولی امشب حقیقتاروگفتمدید ریدمپبهش حق بام ...
نمیدونم چرا انقد دخالت میکنن همینکه تو این اوضاع گرونی داریم با پسرشون میسازیم باید دستمون ببوسن پسرشون انکار برد پیت همین وهر من هیچی نداشت اومد خواستگاری الان مادر شوهرم یجوری حرف میزنه انکار پسرش برد پیته از هیچی نترس یکی گفت دوتا بگو امان از اینا ی دختر ساده و سر ب زیر گیر بیارن روانیش میکنن با اینا باید سلیطه بود
میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌
نمیدونم چرا انقد دخالت میکنن همینکه تو این اوضاع گرونی داریم با پسرشون میسازیم باید دستمون ببوسن پس ...
دقیقا .
شکر خدا الان ۶ ساله عروسشونم کار و لشتباهی نکردم وگرنه ادموزنده زنده چال میکنن اینا همیشه حق با منه زبونشون کوتاهه گاهی جوگیر میشن که منم یا ب شوخی رد میکنم یا نشنیده میگیره یاهم اینجوری بادشونو خالی میکنم
خواهر الان نونو ماست هم بخورن استوری میکنن مردم دست تو دماغم بکمن استوری میشه
اره میدونم همین دارم میگم که نکنید این کارا چیه من کلی مسافرت رفتم یک دونه عکس از من کسی ندیده چه لزومی داره که ببینند حتی عید که اومدن منزل ما پرسیدن توستر خریدی از کجا سکوت کردم یعنی دوست ندارم توضیحی بدم و موضوع حرف عوض کردم چه نیازه بدونه من از کجا و چه قیمتی خریدم