2777
2789
عنوان

شوهرم

957 بازدید | 70 پست

لطفا لطفا عاجزانه تایپیکو از بین مبرید من هیچ جایی رو ندارم سوال کنم دارم دق میکنم 

شوهر من ی جوریه     به ظاهر خیلی ادم درست فلانیه 

ولی کارایی میکنه که حالمو بهم میرنه   ی وقتا وسطه رابطه ی دفعه اسم مثلا خواهرمو میاره نه نستقیما نه  مثلا ی چیز میگه راجبش  اصلا حس خوبی نمگیرم 

فقط یک بار خیلی قبل راجب ی اندام خواهرم سوال کرد 

که خیلی حالم بد شده بود 

مثلا الان ی چند روزه خواهرم اومده خونمون شوهر من هرشب رابطه میخواد   ببخشید همیشه تحریکه 

میگم چرا اینجوری میگه دست خودم نیست 

مثلا امشب تو بغلش بودم   یهو دیدم 

مثلا صحبت راجب خودمون برگشت گفت اخیی ابجیتم گناه داره فلاان   اصلا حالم بهم خورد 

برگشتم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم 

گفتم تو مریضی فانتزی جنسی داری 

برای چی الکی تحریک میشی 

جوری که راجب یکی صحبت میکنی رو من میفهمم 

اونم خیلی بد خوابوند تو چشمم و صورتم 

گفت به جون مادرم شنبه طلاقت میدم 

اصلا حالا حالم داره ازش بهم میخوره   حالم داره ازش بهم میخوره 

نمیدونم چیکار کنم نمیتونم دردمو به کسی بگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه نمیشم از اندام خواهرتون پرسید و وسط رابطه اسمش رو میاره؟؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ای وای

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
متوجه نمیشم از اندام خواهرتون پرسید و وسط رابطه اسمش رو میاره؟؟

خیلی قبل یک بتر فقط یک بار راجب بدن خواهر من پرسید بد من خیلی حالم بد شد  اونم هیچ وقت دیگه تکرار نمرد 

اما رفتارش ی جوریه  رفتارش امن نیس حالمو بد میکنه   مثلا یه دفعه جایی که وقتش نیست یه چیز راجب خواهرم میگه  بد من از نوع صداش میفهمم حس میکنم این جور دیگه ایه 

امشب دیگه هرچی تز دهنم در اومد بش گفتم

بنظرم فانتزی یاعلاقه داره جدی رفتار کن خواهرت نیاد خونتون تو یجور برو بیا خواهرتو نبینه الانم چندروز عصبی باش اصن این حرفو نزن که ابجیم فلان اما ناسازگاری کن بفهمه دلخوری جمع کنه حرفاشو نگه نبینه اگر یوقت علاقه ام باشه میپره فانتزی با

شه فراموشش میشه 

بنظرم فانتزی یاعلاقه داره جدی رفتار کن خواهرت نیاد خونتون تو یجور برو بیا خواهرتو نبینه الانم چندروز ...

🥲🥲🥲🥲🥲    من به خواهر بیچارم چی بگم ب خونوادم چی بگم  

قلبم داره در میاد از جاش