2777
2789
عنوان

پدر شوهرم گند زد به اعصابم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 49 پست
آهان اونجوری خب مجبوری پس ولی از من میشنوی زیاد زندگیتو رو دایره نریز براشون من چون مشکل خونه رو ندا ...

والا نمیریزم میفهمن دخالت میکنن البته دهن لقی،شوهرمم بی تاثیر نیس

اره میدونم همین دارم میگم که نکنید این کارا چیه من کلی مسافرت رفتم یک دونه عکس از من کسی ندیده چه لز ...

نه دبگه گند اخلاقم مباش قیمت وسیله چیزی نیست که نگی 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط،تنها حرفم هر روز شب ابنه الهی مثل خودشون برا دخترشون در بیاد

امین مطمئن باش میاد فقط منتظر همون روزم این جادوگر هرچی سرم آورد سر دخترش بیارن یا ی عروس سلطه دعوایی گیرش بیاد  ب رینه بهش بفهمه چقد بهش خوبی کردم ندید 

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

نه دبگه گند اخلاقم مباش قیمت وسیله چیزی نیست که نگی

گند اخلاقی نیست از همه چی سر در میارن من شخصا دوست ندارم این باعث میشه دیگه چیزی نپرسن منم خونه اونها میرم چیزی نمیرسم هر کسی شخصیتی داره قیمت تو چشمشون کنم که آره من فلان قیمت و فلان جا خریدم 

امین مطمئن باش میاد فقط منتظر همون روزم این جادوگر هرچی سرم آورد سر دخترش بیارن یا ی عروس سلطه دعوای ...

مال من دیگه عروس دار نمیشه دامادددار میشه  میگم سرشون بیاد بفهمن ب ما و خانواده هامون چیا گذشته