2777
2789
عنوان

پدر شوهرم گند زد به اعصابم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 49 پست
متاسفانه ی ساختمونیم و در کل دخالت گرن حتی جاریم خونش جداس دور هم هست برا اونم دخالت میکنن رفتنی هم ...

همونجا هم میتونی کنترل کنی خیلی مسائل رو و رفت و آمدی زیاد نباش . من اجازه دخالت نمیدم خواهر همسرم یکبار فقط یکبار خواست دخالت کنه پاشو از خونم بریدم و تمام دیگه من شناخته و کلا قاطیشون نمیشم و صحبت من با همشون که همین شب یلدا بود فقط سلام آخر خداحافظ کلا سکوت و از جای خودمم حتی بلند نشدم

همونجا هم میتونی کنترل کنی خیلی مسائل رو و رفت و آمدی زیاد نباش . من اجازه دخالت نمیدم خواهر همسرم ی ...

خوبه بلدی ما نمیتونیم .

ینی انقد رو‌اعصاب ادم راه میرن که ادمو‌عصبی میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه اینا دخالت گر و‌ما بی سیاست دیگه فکرشو‌بکن حالا الان کمتر شده قبلا کلی دخالت داشتن ولی امش ...

اره گاهی باید جواب داد تا دست و پاشون جمع کنن از زندگی سر سنگین باش بی احترامی نه ولی دم دستی هم نباش رفت آمد کم کن حریم داشته باش

خوبه بلدی ما نمیتونیم .ینی انقد رو‌اعصاب ادم راه میرن که ادمو‌عصبی میکنن

روز اول خط و نشون هام کشیدم من حتی دوران عقد با خانواده همسرم البته بنا به عقیده خودشون هم سفره نبودم و غذا من داخل اتاق آورده میشد و خودشون گفته بودن ظرف ها پشت در بزار ما می‌بریم.  الان شب یلدا مهمون رفتم مهمون برگشتم کلا این مدلی هستم . گفتم شما هم مهمون بیاید مهمون برید 

تازشم از پسرت پول نگرفتم یلدا پدرم بهم پول کادو داده با اون میرم وگرنه واس نون شبمون پول نداره پس ...

خوب کردی جواب ندی پرو میشن منم تو جمع گفنم چن ماه دیگ میخام دماغمو عمل کنم با اینکه پول خودمه پدرشوهرم پرو پرو ب شوهرم گفت دماغشو عمل کرد دماغشو ببر ما ابرو داریم زن دماغ عملی ینی چی ازش متنفر شدم

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

وای خوش به حالت منم نگم شوهرم هممممه چیو میگه همه جیو

نه چه دلیلی داره بگیم مثلا دردی دوا میکنن فقط راه دخالت باز میشه من یک سقط کردم هیچ احدی جز خانواده خودم دلیلشو نفهمید.  من همسرمم سکوت میگم داخل شیپور نکن 

نه چه دلیلی داره بگیم مثلا دردی دوا میکنن فقط راه دخالت باز میشه من یک سقط کردم هیچ احدی جز خانواده ...

شوهرم مثلا میخاییم بریم سفر دوماه قبل به هممممه میگه هرکاری میکنم دهن لقیشپ ترک نمیکنه

خوب کردی جواب ندی پرو میشن منم تو جمع گفنم چن ماه دیگ میخام دماغمو عمل کنم با اینکه پول خودمه پدرشوه ...

مال من کلا همینه همیشه طلبکار فکر میکنه خودش یا پسراش چین ولی امشب حقیقتارو‌گفتم‌دید ریدمپبهش حق بامنه شوهرمم  ن دفاع کرد نه چیزی بعم گفت بی طرف نشسته بود دیگه دید نمیتونه حرفی بزنه حرفو‌عوض کرد منم‌زیاد پا پیچ نشدم ک بگن اومدیم‌خونش بی احترامی کرد ک دیگه نریم یهو‌دیدی گفتن  اونجوری کردی ک مارو بندازی بیرون

خیلی بد حرف زدی عزیزم من بودم اصلا توضیح نمی‌دادم همون اول رک و راست میگفتم لطفا شما تو روابط ما دخا ...

اینو میگفتم دعوا میشد فتنه فساد میسد نمیشناسی میشناختی ابنو‌نمیگفتی عزیزم

شوهرم مثلا میخاییم بریم سفر دوماه قبل به هممممه میگه هرکاری میکنم دهن لقیشپ ترک نمیکنه

ادم دهن لق سخته زندگی باهاش اتفاقی که نیوفتاده چرا باید بگید همین باعث انرژی منفی میشه. باعث میشه حتی نرید اون سفر هر کار میخواید انجام بدید نگید داخل بوق و کرنا نکنید بزارید انجام بشه بعد خودشون اگر کار مهم باشه خودش صدا میکنه مثل قبولی کنکور . مثل خرید خونه مثل پیدا کردن شغل . من شخصیتم این مدلی هست هیچ چیزی نمیگم حتی بعد انجامش 

باز خوبه تو جواب میدی من ک لالم پدرشوهرم هر چی بدی بگی بهمون کرده اما من هنوز تو روش واینستادم فکر کن موقع ازدواج ما بهمون جا نداد خونه بسازیم الان میخاد ب بچه کوچیکه بده بعد هی زنگ میزنن ب شوهرم میگن بیا امضا کن فردا حق نگیری از برادرت شوهرمم گفته برید ب درک ن ازتون چیزی میخام ن چیزی بخواید الان میخان برا پسرش زن بگیره ب ما حتی نگفته فکر کنم تنهایی میخوان برن عقد