2777
2789
عنوان

پدر شوهرم گند زد به اعصابم

743 بازدید | 49 پست

هستین بگم اروم‌شم تایپ کردم از قبل .

داستان اینه من پارسال گواهی نامه ثبت نام کردم ولی متاسفانه توی شهری ۹ بار رد شدم که ۵ بارشو خانواده شوهر میدونن فک میکنن ۵ بار امتحان دادم 😂.

داستان اینه من پارسال گواهی نامه ثبت نام کردم ولی متاسفانه توی شهری ۹ بار رد شدم که ۵ بارشو خانواده شوهر میدونن فک میکنن ۵ بار امتحان دادم 😂.

بد من دلسرد شدم هم وضع مالیمون خوب نبود نرفتم امتحان تا این ماه تصمیم گرفتم برم .

دو روز قبل شوهر من ماشینو چپ کرد یکم خرج برداشت ک خوابیده بود بد از،شانس من مربی امشب زنگ زد ک ساعت بهم بگه برم دوساعت رانندگی کنم اینام ابنجا بودن مردک برگشته بهم میگه چون شوهرت  برا ماشین خرج کرده تو لجت گرفته میخوای عوضشو در بیاری تو‌امتحان رد میشی چرا میری کنم گفتم  خب نرم چیکار کنم پسرت پول نداره بده مربی یادم بده خودشم که اصلا ماشین نمیده یاد هم نمیده میگه  تو باید تو اموزشگاه  یاد میگرفتی گفتم کند ذهنم نتونستم قرار نیس تو‌همه چی اول بشم تازه من اگه  رانندگی بلد بودم با مربی اشکالاتمو برطرف میکردم ن که از صفر یاد بگیرم همه هم مربی اموزش میده هم خودشون تمیرین میکنن گفتم اگه نرم امحتان بدمن پروندم باطل میشه بابد از اول ثبت نام کنم که ۷ تومنه  حداقل الان ی امتحانی بکنم شاید قبول شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازشم  از پسرت پول نگرفتم یلدا  پدرم بهم پول  کادو داده با اون میرم وگرنه واس نون شبمون پول نداره پسرت . بد هم سر اینکه شوهرم با دخترهمسایه بگو‌بخند کرده عصبی بودم گوشیم زنگ خورد شوهرم میخواست برداره نذاشتم یرگشته میگه زن من اینکارو‌میکرد میزدمش منم گفتم تو گوشیتو از زنت مخفی نمیکنی پسرت نه گوشی میده دست من نه رمزشو‌میگه تا بگوشیش دست میزنی کم مونده سکته کنه همه چی مقابله  بهش بر خورد برگشت گفت پسر تو رعایت کن منم  تز این به بد میدونم چه کنم ینی منظورش ب من بود که  محدود میکنه  منو خلاصه سرتو‌نو‌در نیارم یکم چرت پرت گفت رفت البته جوابشو دادم لال شد عین چی وا رفت الان حس میکنم زیاده روی کردم بد هم میگم خوب کردم 

اخرش هم گفتم برر ثبت نام هم نمیذاشت با دعوا مرافه ثبت نام کردم  که تایپک هم زدم اون موقع هست هنوز میترسه گواهی نامه گرفتم ماشینو‌ازش بگیرم جایی رفتنی اقا ب خوش گذرونیاش نرسع واس همینم تمرینم نمیده حمایت نمیکنه گواهی نامه بگیرم  رسما اعصابم گوهی شد شوهرم مثل گوه یخ زده بود لال شده بود وقتی حقایق رو‌گفتم دید خرفی نداره حرفو‌عوض کرد

چرا همه چی توضیح میدید مثلا میری اموزش رانندگی در سکوت کامل برو من هیچ چیزی برای کسی نمیگم خیلی زیاد مسافرت رفتیم که یک‌دونه رو هم خانواده همسرم نمیدونن حتی یک رو . بارداری ها رو تا ماه ۴ نمیگم دیگه نمی‌شده و گرنه نمیگفتم هیچ‌چیزی نمیگم تو سکوت کارامو پیش میبرم تو هم همین کار کن

چرا همه چی توضیح میدید مثلا میری اموزش رانندگی در سکوت کامل برو من هیچ چیزی برای کسی نمیگم خیلی زیاد ...

متاسفانه ی ساختمونیم و در کل دخالت گرن حتی جاریم خونش جداس دور هم هست برا اونم دخالت میکنن رفتنی هم مجبورم دخترمو بذارم پیش اونا

من حتی خونه خریدمم نگفتم کلاغا به خواهرشوهرم رسونده بودن وسیله ها اومده بود خونه نو رسید مثلا کمی کمک کرد گفت چرا چیزی نگفتی خونه خریدی گفتم خواستم مزاحمت ایجاد نکنم تا این حد شوهرمم خبر نرسونده بود . هیچ چیزی نمیگیم حتی بعضی کارهام همسرمم نمیدونه دلیلی نداره همه همه چی رو بدونن

من حتی خونه خریدمم نگفتم کلاغا به خواهرشوهرم رسونده بودن وسیله ها اومده بود خونه نو رسید مثلا کمی کم ...

متاسفانه  اینا دخالت گر و‌ما بی سیاست دیگه فکرشو‌بکن 

حالا الان کمتر شده قبلا کلی دخالت داشتن ولی امشب بد سالها دلم یکم حال اومد جوابشو‌دادم