2777
2789

یک خبر خوندم 

ماله سال ۹۷

دولت هند وام فرزند آوری میدهد

جمعیت هند هم به همین دلیل ۴۰۰ میلیون نفر افزایش پیدا کرده جمعیت هند

چرا هند باید وام فرزند آوری بده و تبلیغ فرزند آوری کنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید جمعیتشون داره پیر میشه نیروی کار جوان میخان

بیش از 50% مردم هند که میشه حدود 700 میلیون نفر زیر 25 ساله هستن. به اندازه ی کافی جوان نیستن ؟

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

پس چرا اقتصاد ما ریده؟

اقتصاد ما بخاطر افراد ناکارآمد و غیرمتخصصی نظیر همتی که راننده رفسنجانی بوده و شده رئیس بانک مرکزی و کلی پول چاپ کرد و تورم رو افزایش داد و استقراض بیش از حد روحانی از بانک مرکزی خراب شد و خیلی ماجراهای دیگه

اقتصاد ما بخاطر افراد ناکارآمد و غیرمتخصصی نظیر همتی که راننده رفسنجانی بوده و شده رئیس بانک مرکزی و ...

پس شاید یه دلیل کوچیک برای اقتصاد خوب جمعیت باشه که البته باعث میشه نیروی کار زیاد و کارگر ارزون بشه و به تولید کمک کنه که بازم البته تو اقتصاد به مردم میگن سرمایه اجتماعی که متاسفانه بخاطر دروغای زیادی که به مردم گفته شده از بین رفته. وقتی بخاطر سیاستهات ب وعده ت عمل نکنی و اعتماد از بین بره دیگه سیاست بعدیت نتیجه نمیده. 

درضمن همتی استاد ما بوده و خواهرزاده رفسنجانیه نه راننده ش😂

پس شاید یه دلیل کوچیک برای اقتصاد خوب جمعیت باشه که البته باعث میشه نیروی کار زیاد و کارگر ارزون بشه ...

استادتون بوده اونوقت تو گفت و گوی تلویزیونی که اخیرا داشت جواب های اقتصادیش همه پرت و پلا بود آدم تعجب میکنه اینو چطوری تو این سمت گذاشتن

استادتون بوده اونوقت تو گفت و گوی تلویزیونی که اخیرا داشت جواب های اقتصادیش همه پرت و پلا بود آدم تع ...

بله استاد اقتصاد دانشگاه تهران بود. والا حس میکنم اقتصاد مملکت دیگه دست یه نفر دونفر نیست خود فریدمنم بیاد نمیتونه نجاتمون بده