2777
2789
عنوان

چه سنی خواستگار رو رد میکنید

86 بازدید | 10 پست

تا چه سنی به امید اومدن اون فرد ایده آل خواستگاراتون رو رد میکنید؟

منظورم اینه تا چه سنی قدرت این ریسک رو دارید

مثلا از نظر ظاهر و شغل و وضعیت مالی و ... یه ایده آلی دارید تو چه سن و زمانی حاضرید از اون ایده آل کمی کنار بکشید؟

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون کمال گرا هستم حتی اگر تا آخر عمر مجرد هم میموندم برام مهم نبود چون ازدواج به هر قیمتی ظلم به خودم بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بخاطر پیدا کردن آدم مناسب شده تا آخر عمر مجرد بپونم اما از ترس مجرد موندنم حاظر نشم با آدمی خلاف ایده آل و تناسبش با خودم ازدواج کنم لطفا اینقدر از مجرد موندن هراس نداشته باشید

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

مبتونم بپرسم معیارات چیه

چهره خوب، تحصیلات، خانواده خوب، اخلاق خوب، شغل خوب، با ایمان، وضعیت مالی خوب، کسی که منو محدود نکنه، باهام برای رسیدن به اهدافم همراه باشه و ......

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چهره خوب، تحصیلات، خانواده خوب، اخلاق خوب، شغل خوب، با ایمان، وضعیت مالی خوب، کسی که منو محدود نکنه، ...

ولی ی چیزی همه دخترا اینا دوس دارن ولی دیدی یکی با این شرایط تحصیلاتش ب جای ارشد اینا لیسانسه زیاد سخت نگیر 

ولی ی چیزی همه دخترا اینا دوس دارن ولی دیدی یکی با این شرایط تحصیلاتش ب جای ارشد اینا لیسانسه زیاد س ...

من با کسی که همه شرایطی که توصیف کردم رو داشت ازدواج کردم