2777
2789
عنوان

در زمان زلزله بم چند سالتون بود و اولین واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 121 پست
خرداد و مرداد ۸۲ و ۳۵ دقیقه قبل از زلزله اصلی مردم بم در شرق ایران و کیلومترها دور از آشوب پایتخت کر ...

یه درد دیگه اطلاع رسانی ضعیف بود

با این که زلزله دم صبح بود ولی تا عصر اون روز کسی در بقیه کشور از زلزله خبر نداشت من حتی یادمه برنامه عموپورنگ طبق روال همیشه با شلنگ تخته های مخصوص خودش هم پخش شد

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تازه زایمان کرده بودم 25 سالم بود

من باردار بودم ۲۴ سالم بود 

چه روزهای بدی بود 

میگفتن از بوی تعفن اجسادی که زیر اوار مونده بودن نمیشد توی شهر راه رفت 

امار واقعی جان باختگان بیشتر از چیزی که اعلام شد بوده 

یه درد دیگه اطلاع رسانی ضعیف بودبا این که زلزله دم صبح بود ولی تا عصر اون روز کسی در بقیه کشور از زل ...

دقیقا  تو اخبار فقط خیلی ساده گفت بم زلزله آمده و از این خبر راحت رد شد و رفت روزهایی بعدش کم کم گفتن زلزله عمودی بوده و چقدر خرابی و ویرانی داشته

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

۲۱ سالم بود اساتید دانشگاهمون همش میگفتن همه چی باید خصوصی بشه دولت نباید هیچ وظیفه ای داشته باشه یهو از حقوقشون بخاطر زلزله ی بم کم کردن .خوب اینم از عوارض عدم تعهد دولت .چقدر هم که ناراحت شدن گفتن وظیفه ی دولت هست کمک کنه 

۱۱سالم بود

از تلویزیون میدیدم

فضای مجازی نبود

همشو از تلویزیون دنبال میکردیم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

۲۱ سالم بود اساتید دانشگاهمون همش میگفتن همه چی باید خصوصی بشه دولت نباید هیچ وظیفه ای داشته باشه یه ...

اگر هم جمع شد به لطف ملت بود نه دولت

آخرش با کمک های مردم چه از داخل چه خارجی ها جمع شد با کمک همون طلبه ها که داوطلب رفتم که ملت با غسل و کفن دفن بشن جنازه رو زمین نمونه 

با آدم هایی که خودشون نیسان بار زدن از کمک های مردمی

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

۲۱ سالم بود اساتید دانشگاهمون همش میگفتن همه چی باید خصوصی بشه دولت نباید هیچ وظیفه ای داشته باشه یه ...

یادمه استادمون سر کلاس ناراحت بود و با حسرت می گفت ای کاش رشته امون یه چیزی بود مثل پزشکی الان می رفتیم کمک زلزله زده ها!  سر کلاس اشک می ریختیم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من ۹ سالم بود کرمان خونمون نزدیک بزرگراهی بود که به بم میره کنار خیابون نشسته بودیم تا بریم یکی از روستاهای نزدیک اونجا. اینقد نیروی امدادی با اتوبوس خط واحد میبردن ،تو جاده خیلی ترافیک بود اکثرت داشتن گریه میکردن تو ماشینا اینقد کمک پشت وانت می بردن.الان یادم افتاد باز اشک تو چشام جمع شد

مال سرپل هم اره وحشتناک بود ولی خب این کجا و مال بم کجا

اره دقیقا منظورم همون بود

شما سرپلی هستی؟

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه