2777
2789
عنوان

روز زن رفتیم طلافروشی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 104 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تولدم و روز زن تو یه روز افتاد قبلشم که شب یلدا بود شوهرم هیچی نخرید برام گفت به جا اینا یه ساعت خیلی خوب میخرم برات روز زن رفتیم ساعت فروشی یه مدل دوست داشتم ۱۰ تومن بود دلم نیومد بزارم شوهرم بخره برگشتیم الکی گفتم خوشم،نمیاد اخه قسط داشتیم باید امروز قسط میدادیم 

من تولدم و روز زن تو یه روز افتاد قبلشم که شب یلدا بود شوهرم هیچی نخرید برام گفت به جا اینا یه ساعت ...

عزیزم منم از این کارا زیاد کردم زباد 

از مادرم پول گرفتم دادم بهش هی 

عزیزم تو فقط اونایی که رفتنو دیدی!چندین برابر اونا خانومایی هستن که طلا نگرفتن و طلافروشی نرفتن

درسته میدونم من خودمم هیچ سالی به جز امسال طلا فروشی نرفتم 

امسالم رفتیم چون می‌خواد مثلا آرومم کنه یادم بره خیانتش هی خواهر 

عزیزم من فقط به امید فراموش کردنش زندگی می‌کنم یعنی یادم نمیره ؟ ای خدا مگه ما چه گناهی کردیم ؟؟؟ شو ...

ایشالله که شما فراموش بکنی

اخه من شوهرمو مثل خدا می‌پرستیدم هنوزم علت خیانتش نمی‌دونم خودشم نمیدونه نمیگه چون هیچ دلیلی وجود نداشت هیچی 

نتونستم هضم کنم قابل باور نیست 

مگه ما چه گناهی کردیم 

آره شوهرم شده اونی که میخام ولی اصلا زندگی لذت‌بخش نیست 

کاش این اخلاقشو قبل از خیانتش رو میکرد

محبت می‌کنه نمیبینم هر کاری می‌کنه فایده نداره

هنوز خودم هم با خودم کنار نیومدم 

یه روز میگم میخام جدا بشم میرم مقدمات جدا شدنو فراهم میکنم یه روز میگم ولش کن زندگی میکنم و دنبال بچه دار شدن 

هنوز نمی‌دونم باید چیکار کنم

خداروشکر...خیلیا وضعشون عالیه عالی...کارخونه دارا تولید کننده ها اینا هیجوقت بی پول نمیشن که...شمام ...

ای جان. تو چقددددر مهربونی... خدا برات بسازه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...