2777
2789
عنوان

تجریه من از بیمارستان مفید کودکان

158 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

بچم دوهفته پیش سرما خورده بود بردم دکتر دارو وآنتی بیوتیک داد بچم اصلا دارو نمیخثره یا تف میکنم یا بالا میاره منم یک هفته نصفه نیمه دادم دیگه ندادم تا اینکه سه روز اینا تب کرد شدم بردم پیش دوتا متخصص هردو گفتن گوشش عفونت کردن دارو دادن گفتن اگه نخوره بیمارستان بستری شه بازم دارو بزور دادم چ تف کرد چه بالا اورم تبشم باشیاف فقط یکساعت پایین میومد یه روز تبش رفت چهل بردم بیمارستان مفید بعداز سه ساعت نوبتمون شد رفتیم داخل شرایط بچمو گفتم گفتم دارو نمیخوره گفتن اونش دیگه ب ما ربطی نداره یه جوری بدین شده ببیرین متخصص تغذیه هر چی ما میگفتیم دارو نمیخوره اصلا ب حرفمون گوش ندادن حدود چهار پنج مدل دارو نوشت گفتیم حداقل سرمی چیزی بدین گفت اینجا بیمارستان دانشجوییه اگه رگش پاره بشه برا ما مسئولیت داره ماهم بدون گرفتن نسخه زدیم

بیرون اینارو گفتم ب هیچ وقت بچتونو اینجا نبرین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچتون چندوقتشه عزیزم؟ پس دانشجوهای تخصص نمیتونن یه سرم به بچه بزنن

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

ببرینش بیمارستان معمولی. خیلی بهتره بخدا

منم یبار بردن همینجا انقدرر شلوغ بود ترسیدن با حال بد بردنم ی بیمارستان دیگه سرم زدن. اونجا انقدر خلوت و خوب بود 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچتون چندوقتشه عزیزم؟ پس دانشجوهای تخصص نمیتونن یه سرم به بچه بزنن

اره ماهم همینو میگفتین من بچم پارسال ده ماهش بودم رفته بودم شهرستان مریض شد بردم یه درمونگاه کوچولو بهش سرم زدن با اینکه امکانات زیاد نداشت

ببرینش بیمارستان معمولی. خیلی بهتره بخدامنم یبار بردن همینجا انقدرر شلوغ بود ترسیدن با حال بد بردنم ...

اره خیلی بده یه خانومه میگفت یه بچه رو آورده بودن آپاندیسش ترکیده بود اونا گفته بودن باید وایسه نوبتش شه  نزاشته بودن بره داخل اورژانسی

ببرینش بیمارستان معمولی. خیلی بهتره بخدامنم یبار بردن همینجا انقدرر شلوغ بود ترسیدن با حال بد بردنم ...

خداروشکر از اونجا ک زدیم بیرون بردیم درمانگاه اطفال پگاه بهش آمپول زدن فرداش تبش قطع شد

اره خیلی بده یه خانومه میگفت یه بچه رو آورده بودن آپاندیسش ترکیده بود اونا گفته بودن باید وایسه نوبت ...

بخدا بعضی از دکترا از قاتل های سریالی بی رحم ترن😐😐بچه داره از حال میره به هیچ جاشون نیست

فکر کن من مریض بودم سه روز هیچی نخورده بودم با حال افتضاحم موهام بهم ریخته بعد دکتر اونجا به مامانم میگفت حداقل موهای بچرو ی شونه بکش😐😐

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

دختر من هم‌دارو نمی‌خورد پاکت آبمیوه کوچیک ها رو خالی میکردم داخلش داروش می‌ریختم(با سرنگ بدون سوزن از سوراخی که نی میذاریم  می‌ریختم داخلش) یه کمی هم از همون آبمیوه میریختم با نی میدادم دستش بخوره راحت میخورد وگرنه دارو خالی رو اصلا نمی‌خورد شما هم امتحان کن 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

اره ماهم همینو میگفتین من بچم پارسال ده ماهش بودم رفته بودم شهرستان مریض شد بردم یه درمونگاه کوچولو ...

حالا که غذا میخوره نمیتونی دارو‌رو تو غذاش بریزی ؟ اخه برای گربهٔ من دام پزشکی همینو گفت

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بخدا بعضی از دکترا از قاتل های سریالی بی رحم ترن😐😐بچه داره از حال میره به هیچ جاشون نیستفکر کن من ...

آره نمیدونم چرا اونروز تونت درباره این بیمارستا تحقیق نکردم 

اینقد هول شدم ک نگو همونطوری بردم خداروشکر ک ازاونجا زدبم بیرون الان ک تحقیق کردم گفته بودن این بیمارستان قصور پزشکی زیاد داره

حالا که غذا میخوره نمیتونی دارو‌رو تو غذاش بریزی ؟ اخه برای گربهٔ من دام پزشکی همینو گفت

کلن بو میکشه نمیخوره الان فقط آنتی بیوتیک میم اونم روزی دوبار ب سختی دوست وپاشومیگیرم میریزم حلقش

دیگه زیاد بهم اطمینان نداره از دستم نمیخوره😁😁